x

Fanex partnerem gastronomicznym Suntago

Kategoria: Twój biznes - oferta

Fanex, lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, nawiązał współpracę z Suntago Wodny Świat, największym zadaszonym parkiem wodnym w Europie. W ramach umowy koncepty gastronomiczne zlokalizowane na terenie parku, będą korzystać z sosów, przypraw oraz dodatków wytwarzanych przez Fanex.

Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat to pierwszy etap wyjątkowego projektu Park of Poland, który rozpoczął właśnie działalność w podwarszawskiej miejscowości Wręcza, w gminie Mszczonów, w województwie mazowieckim.

Oferta gastronomiczna na terenie parku robi duże wrażenie. W Suntago na gości czeka aż pięć różnych restauracji (między innymi z kuchnią polską, włoską czy amerykańską), kawiarnia oraz pięć barów, z czego trzy zlokalizowane są w wodzie. Fanex będzie odpowiedzialny za dostarczanie do restauracji swoich popularnych sosów, przypraw Fusion Spices oraz naturalnych dodatków spożywczych – Tres Amigos.

„Suntago Wodny Świat to pierwsze tego typu miejsce w Polsce i zarazem niezwykle wyjątkowa inwestycja na skalę europejską. Cieszymy się, że możemy wspierać ten niezwykły projekt, z którego korzystać będzie zapewne wielu Polaków oraz gości z zagranicy. Jesteśmy bardzo dumni, że w pewnym stopniu, będziemy współtworzyć ofertę gastronomiczną Suntago. Myślę, że nasze ponad 30-letnie doświadczenie na rynku HoReCa, będzie cennym wsparciem dla tego miejsca oraz spotka się z dużą sympatią gości z niego korzystających” – mówi Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy w Fanex.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

SYSTEMOWA JAKOŚĆ

Każdy lokal gastronomiczny to złożony mechanizm. W zapanowaniu nad nim pomocny jest odpowiedni system - zwłaszcza w przypadku dużej liczby lokali w ramach sieci. Jakie są nowości w rozwiązaniach programowych dla gastronomii?

ORZEŹWIENIE NA MIEJSCU I NA WYNOS

Pogoda się poprawia - nadchodzi czas na chłodzące, orzeźwiające napoje. Ciekawy asortyment oryginalnych soków, koktajli czy lemoniad to istotny element wiosenno-letniej oferty wielu lokali. Zwłaszcza gdy zadba się o ich jakość i odpowiednie opakowanie, można wyróżnić się na tle konkurencji.

Nowe, ekologiczne rozwiązania na Pol’and’Rock Festival - Tork partnerem imprezy

W tym roku największy i jeden z najbardziej ekologicznych polskich festiwali muzycznych zmienił nazwę - Przystanek Woodstock od tegorocznej edycji nazywać się będzie Pol’and’Rock Festiwal.

30 lat działalności firmy Fanex

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, w bieżącym roku obchodzi jubileusz 30-lecia istnienia firmy. W ciągu tego czasu z kilkuosobowej firmy powstał prężnie i dynamicznie działający podmiot, który zatrudnia obecnie ponad 300 osób.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

Śniadania hotelowe z Fanex

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia - zarówno w opinii dietetyków, jak i hotelarzy. Jest ono także coraz ważniejszym argumentem, który hotelowi goście biorą pod uwagę wybierając obiekt.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej