x

Fanex partnerem gastronomicznym Suntago

Kategoria: Twój biznes - oferta    27.02.2020

Fanex, lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, nawiązał współpracę z Suntago Wodny Świat, największym zadaszonym parkiem wodnym w Europie. W ramach umowy koncepty gastronomiczne zlokalizowane na terenie parku, będą korzystać z sosów, przypraw oraz dodatków wytwarzanych przez Fanex.

Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat to pierwszy etap wyjątkowego projektu Park of Poland, który rozpoczął właśnie działalność w podwarszawskiej miejscowości Wręcza, w gminie Mszczonów, w województwie mazowieckim.

Oferta gastronomiczna na terenie parku robi duże wrażenie. W Suntago na gości czeka aż pięć różnych restauracji (między innymi z kuchnią polską, włoską czy amerykańską), kawiarnia oraz pięć barów, z czego trzy zlokalizowane są w wodzie. Fanex będzie odpowiedzialny za dostarczanie do restauracji swoich popularnych sosów, przypraw Fusion Spices oraz naturalnych dodatków spożywczych – Tres Amigos.

„Suntago Wodny Świat to pierwsze tego typu miejsce w Polsce i zarazem niezwykle wyjątkowa inwestycja na skalę europejską. Cieszymy się, że możemy wspierać ten niezwykły projekt, z którego korzystać będzie zapewne wielu Polaków oraz gości z zagranicy. Jesteśmy bardzo dumni, że w pewnym stopniu, będziemy współtworzyć ofertę gastronomiczną Suntago. Myślę, że nasze ponad 30-letnie doświadczenie na rynku HoReCa, będzie cennym wsparciem dla tego miejsca oraz spotka się z dużą sympatią gości z niego korzystających” – mówi Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy w Fanex.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Fanex z nową stroną www oraz sklepem online

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził zapowiadane zmiany i gruntownie odświeżył swoją stronę internetową oraz sklep online. Koncept wizualny projektu został znacząco uproszczony, a jego graficzny design nawiązuje do obecnych trendów rynkowych.

Pizza Hut we franczyzie

AmRest wdraża model franczyzowy dla restauracji Pizza Hut w Europie Środkowo-Wschodniej. Dzięki rozwojowi franczyzy marka przyśpieszy dynamikę wzrostu oraz zwiększy swój zasięg w mniejszych ośrodkach od 80 tys. mieszkańców.

ZNAK JAKOŚCI

W jaki sposób prawidłowo oznaczać i przechowywać produkty żywnościowe, żeby mieć gwarancję co do ich jakości i świeżości? Jak zachować najwyższe standardy higieniczne i stale utrzymywać odpowiedni poziom? Przedstawiamy różne możliwości - sprawdzone narzędzia i systemy znakowania.

Czekolada drukowana w 3D

Dowiedz się, w jaki sposób już od teraz tanio, łatwo i na dużą skalę wykonasz skomplikowane formy i struktury z czekolady.

Czyściwa przemysłowe Tork

Znana na całym świecie marka Tork wprowadza na rynek czyściwa przemysłowe.

Płatności bezgotówkowe w branży HoReCa

Minęły już czasy, kiedy gotówka stanowiła podstawowy środek płatniczy. Goście coraz chętniej dokonują płatności bezgotówkowych i trudno sobie wyobrazić restaurację lub kawiarnię, która ich nie obsługuje. Jakie w związku z tym możliwości i korzyści mają restauratorzy oraz goście?

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej