x

Fanex partnerem gastronomicznym Suntago

Kategoria: Twój biznes - oferta    27.02.2020

Fanex, lider w produkcji sosów dla branży HoReCa, nawiązał współpracę z Suntago Wodny Świat, największym zadaszonym parkiem wodnym w Europie. W ramach umowy koncepty gastronomiczne zlokalizowane na terenie parku, będą korzystać z sosów, przypraw oraz dodatków wytwarzanych przez Fanex.

Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat. Foto: materiały prasowe.
Suntago Wodny Świat to pierwszy etap wyjątkowego projektu Park of Poland, który rozpoczął właśnie działalność w podwarszawskiej miejscowości Wręcza, w gminie Mszczonów, w województwie mazowieckim.

Oferta gastronomiczna na terenie parku robi duże wrażenie. W Suntago na gości czeka aż pięć różnych restauracji (między innymi z kuchnią polską, włoską czy amerykańską), kawiarnia oraz pięć barów, z czego trzy zlokalizowane są w wodzie. Fanex będzie odpowiedzialny za dostarczanie do restauracji swoich popularnych sosów, przypraw Fusion Spices oraz naturalnych dodatków spożywczych – Tres Amigos.

„Suntago Wodny Świat to pierwsze tego typu miejsce w Polsce i zarazem niezwykle wyjątkowa inwestycja na skalę europejską. Cieszymy się, że możemy wspierać ten niezwykły projekt, z którego korzystać będzie zapewne wielu Polaków oraz gości z zagranicy. Jesteśmy bardzo dumni, że w pewnym stopniu, będziemy współtworzyć ofertę gastronomiczną Suntago. Myślę, że nasze ponad 30-letnie doświadczenie na rynku HoReCa, będzie cennym wsparciem dla tego miejsca oraz spotka się z dużą sympatią gości z niego korzystających” – mówi Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy w Fanex.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

CZYSTA HIGENICZNA

Jak utrzymać porządek i nieskazitelną czystość na zapleczu restauracji? Przedstawiamy najnowszą ofertę środków czystości, a także szereg prostych lecz nieoczywistych rozwiązań - które znacznie ułatwią życie i pomogą utrzymać podstawowe standardy.

Transportowanie żywności

Catering to chyba najbardziej skomplikowana działalność na rynku gastronomicznym. Już samo dostarczenie jedzenia na miejsce wydarzenie jest nie lada przedsięwzięciem wymagającym precyzyjnego zaplanowania oraz sporej liczby specjalistycznego sprzętu.

CZYSTA WYDAJNOŚĆ

Wygodne, wielofunkcyjne, ale przede wszystkim wydajne i oszczędne w eksploatacji - takie powinny być zmywarki na restauracyjnym zapleczu. Jak wybrać te najlepsze z bogatej oferty producentów? W zależności od potrzeb lokalu, jego wielkości i natężenia ruchu mamy wiele możliwości do wyboru.

Moda na food trucki

Już kilka lat temu food trucki podbiły serca Polaków. W sezonie letnim pojawiają się na festiwalach, w kurortach i przy miejskich plażach, prezentując coraz szerszą ofertę: od lodów i słodyczy przez frytki, hot dogi i burgery aż do orientalnego street foodu.

Powłoka do zadań specjalnych

Trudno wyobrazić sobie pracę w nowoczesnej restauracji bez naczyń z nieprzywierającą powierzchnią.

Piec - uniwersalny czy specjalistyczny?

W restauracji o różnorodnej karcie dań niewiele da się zdziałać bez sprawnego i funkcjonalnego pieca. Najważniejsze, czy wystarczy jeden uniwersalny i na co zwrócić uwagę przy jego wyborze.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej