x

Bocuse d’Or Poland On Tour 2020

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Akademia Bocuse d’Or Poland organizuje cykl kolacji przygotowanych przez uczestników ostatniej polskiej selekcji do prestiżowego międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or.

Akademia Bocuse d’Or Poland organizuje cykl kolacji przygotowanych przez uczestników ostatniej polskiej selekcji do prestiżowego międzynarodowego konkursu Bocuse d’Or.
Każdy z gospodarzy danej kolacji przygotuje 5-6 daniowe menu zawierające m. in. potrawę finałową z selekcji konkursu.
–  Chcemy zaprezentować w ten sposób szerszej publiczności markę Bocuse d’Or, naszych utalentowanych
finalistów, ich restauracje oraz kontynuować propagowanie polskich smaków. To również idealny moment do promocji europejskiej selekcji i naszego kandydata Jakuba Kasprzaka, który będzie nas reprezentował w Tallinie już w maju – mówi Adam Chrząstowski, prezydent Akademii Bocuse d’Or Poland. – Będzie to z pewnością doskonała okazja do obcowania nie tylko ze świetną kuchnią, polskimi produktami, ale i znakomitymi szefami kuchni – dodaje.

Program Bocuse d’Or Poland On Tour 2020
3.04 – Mennicza Fusion we Wrocławiu, szef Łukasz Budzik
24.04 – Hotel Uniqus Palace w Krakowie, szef Mateusz Suliga
15.05 – restauracja Szara Gęś w Krakowie, szef Michał Stężalski
5.06 – restauracja Autentyk – kuchnia i ludzie w Poznaniu, szef Ernest Jagodziński

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej