x

EKSPRES GAGGIA LA REALE

Kategoria: Produkty

Ekspres Gaggia La Reale od Tchibo Coffee Service Polska Sp. z o.o.

Ekspres Gaggia La Reale od Tchibo Coffee Service Polska Sp. z o.o. Foto: materiały prasowe.
Ekspres Gaggia La Reale od Tchibo Coffee Service Polska Sp. z o.o. Foto: materiały prasowe.
Ten ekskluzywny ekspres kolbowy wyróżnia się niepowtarzalnym wyglądem, zaawansowaną technologią oraz nowoczesnym projektem. Ekspres jest wyposażony w dwie grupy zaparzające oraz dwie dysze do spełniania mleka, dzięki czemu może na nim pracować jednocześnie dwóch baristów.  Urządzenie wyróżnia się 3,5 calowym ekranem dotykowym, osobnym dla każdej grupy zaparzającej oraz LED-owym podświetleniem. Gaggia La Reale to idealne rozwiązanie zapewniające najwyższą jakość.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Cold Brew, czyli idealna kawa na lato!

Tego lata zapraszamy do Costa Coffee na kawę w delikatnej, ale mocno pobudzającej odsłonie. Cold Brew to idealny wybór dla spragnionych orzeźwienia. Ta zimna kawa serwowana jest w wersji klasycznej lub z aksamitną, mleczną pianką. A fanów owocowo-wakacyjnych smaków oczaruje wersja truskawkowa!

ŁOSOŚ JURAJSKI - NOWOŚĆ W SIECI MAKRO

Szukasz smacznej i zdrowej ryby bez antybiotyków, toksyn i GMO? Znajdziesz ją w MAKRO! W sieci hurtowni pojawił się wyjątkowy produkt - łosoś jurajski.

Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach

Żywiec Zdrój wprowadził na rynek krystaliczną górską wodę źródlaną w pięknych, szklanych butelkach. To pierwszy produkt marki stworzony z myślą o rynku HoReCa.

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

RZEKA PEŁNA MLEKA

Biała wydzielina gruczołu mlekowego samic ssaków pojawiająca się w okresie laktacji. Skład mleka wszystkich ssaków jest taki sam. Różni je tylko ilość tłuszczów, białka, wapnia czy laktozy. Najbardziej tłuste jest mleko szarej foki. W naszych regionach zadowalamy się głównie spolegliwą krową.

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej