Zobacz także

TU ZŁOWISZ SUPERFISH? TAK, CHEF!

Prosto z Panamy w ofercie Chefs Culinar zagościła egzotyczna kobia.

Pudełka Octabagasse

Tak jak dobre jedzenie, najwyższej jakości ekologiczne materiały wykorzystane do produkcji pudełek Octabagasse pozwalają docenić nadzwyczajne skarby natury.

Margaryny w bardziej ekologicznych opakowaniach

Ponad połowa produktów kupowanych w Europie wciąż pakowana jest w plastik. Na jedną osobę w ciągu roku przypada średnio 29 kg plastiku.

JUŻ 200 PRODUKTÓW NOWYCH MAREK WŁASNYCH W MAKRO

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional. Do końca 2018 r. w ofercie pojawi się jeszcze kilkaset pozycji tych marek oraz kilkanaście produktów z linii Makro Premium

iCombi Pro - nowy standard pieca konwekcyjno-parowego

Dzięki czterem inteligentnym funkcjom RATIONAL stworzył nowy iCombi Pro, który łączy o 50% wyższą wydajność, 10% krótszy czas przyrządzania potraw i 10% niższe zużycie energii niż dotychczas, gwarantując jednolitość, nawet przy pełnym obciążeniu.

Vegan Brioche - bułka do burgerów! Nowość!

Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche.
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

