x

Pokazywane w serwisie treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356).
Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć pełną wersję artykułu.
Tak, pokaż artykuł Nie wyrażam zgody

Procenty od Coca-Coli

Kategoria: Karta - napoje    05.02.2020

Coca-Cola HBC Polska uruchamia dystrybucję alkoholi marek Potocki, Nemiroff i produktów Grupy Campari.

Koktajl Cuba Libre. Zdjęcie: Shutterstock.com
Koktajl Cuba Libre. Zdjęcie: Shutterstock.com
Nowe produkty, które powiększą ofertę Coca-Cola HBC należą do kategorii produktów premium: wódka Potocki, wódki Nemiroff z wariantami DeLuxe i Original oraz produkty Grupy Campari: Cinzano, gin Bulldog i Bickens, tequila Espolon czy likiery Grand Manier oraz Frangelico.
– Poszerzenie oferty dystrybucyjnej jest częścią konsekwentnie realizowanej naszej strategii zakładającej proponowanie konsumentom pełnej gamy produktów, na każdą okazję. Dzięki temu, Coca-Cola znana dotychczas z produkcji i dystrybucji napojów bezalkoholowych, stać się ma uniwersalną firmą szeroko rozumianego sektora napojowego – mówi Jaak Mikkel, prezes zarządu Coca-Cola HBC Polska.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Koktajl Bishop N°2 według Daniela Kędziora

Szef baru w Papa Bar proponuje koktajl na bazie bourbonu i czerwonego wina z przyprawami.

Kombucha - naturalnie zdrowa

Jeżeli do tej pory nie słyszeliście o kombuchy, to znaczy, że ominął was bardzo ważny trend. Początkowo nieznany, niszowy napój obecnie pojawia się w coraz większej liczbie sklepów, lokali gastronomicznych, cateringów dietetycznych, a nawet na siłowniach i w klubach fitness.

KeVita - kombucha ze słonecznej Kalifornii

Na polskim rynku coraz popularniejsza staje się kombucha, czyli fermentowana herbata. Jest nie tylko smaczna i orzeźwiająca, ale również bardzo zdrowa.

The World's Best Bars 2017

Znamy nazwy barów, które zajęły miejsca 51-100 na liście. Pierwsza pięćdziesiątka zostanie ogłoszona 5 października, podczas gali w Londynie.

Otwórzmy się na aperitif!

Aperitif to wywodzący się z południa Europy zwyczaj spożywania lekkiego, orzeźwiającego drinka alkoholowego przed głównym posiłkiem, najczęściej w towarzystwie drobnych przekąsek. Ma on pobudzić apetyt, poza tym - jak mawiają Włosi - lepiej nie jeść na pusty żołądek. Czy stanie się u nas popularny?

BURSZTYNOWY NAPITEK

Piwo znano już w starożytnym Egipcie. Na naszych ziemiach popularnym napojem już w czasach słowiańskich. Gaszono nim pragnienie, pito do każdego posiłku warzone piwo było bowiem bezpieczne w odróżnieniu od skażonej, brudnej wody, którą uważano za nędzny napój dobry dla pokutników.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej