x

Kuchnia u Babci Maliny z Krakowa zwycięzcą Pyszne.pl Awards 2019

Kategoria: Twój biznes - wiedza    23.01.2020

Już po raz piąty z rzędu największy w Polsce serwis do zamawiania jedzenia online ogłosił laureatów Pyszne.pl Awards. Krakowska restauracja Kuchnia u Babci Maliny zajęła pierwsze miejsce, wyprzedzając ponad 7 tysięcy lokali w całym kraju.

Od 2015 roku Pyszne.pl Awards wyłania listę najbardziej lubianych i najlepiej ocenianych przez klientów restauracji – recenzje użytkowników serwisu odgrywają wiodącą rolę w wyborze laureatów.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
– Po raz kolejny chcieliśmy skorzystać z okazji, aby nagrodzić najbardziej zaangażowane restauracje, które w ciągu ostatniego roku świadczyły klientom usługi na najwyższym poziomie. Osiągnięcia restauracji oblicza automatyczny algorytm oparty na recenzjach. W ten sposób wyłaniane są restauracje o najwyżej ocenianej przez klientów jakości obsługi – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.
W tym roku uwielbiana przez klientów Kuchnia u Babci Maliny odebrała nagrodę dla najlepszej restauracji
z dostawą w całej Polsce oraz dla najlepszej restauracji z dostawą w Krakowie. Oprócz ogólnopolskiego zwycięzcy serwis Pyszne.pl wyłonił także lokalnych zwycięzców w 18 miastach w Polsce.
W 2019 roku nadal widoczne było zamiłowanie Polaków do pizzy. Pizzeria Muzyczna często zaspokajała apetyt wrocławian utrzymując od 2018 roku pozycję najlepszej pizzerii w mieście, a Pizza Taxi po raz drugi zwyciężyła w Poznaniu. Tymczasem kuchnia azjatycka króluje od 2018 roku w Warszawie i Łodzi – warszawskie Bong Bong Asian Bistro oraz łódzka Susharnia drugi raz z rzędu utrzymały się na czele zestawienia. Wyróżnione zostały również restauracje w kategoriach kuchni włoskiej, azjatyckiej, polskiej, zdrowego jedzenia i fast food.
W tegorocznej edycji dodano też nową kategorię – nowe restauracje, które mają za sobą świetny start z Pyszne.pl. W tej kategorii zwycięzcą okazał się Baku Kebab w Warszawie oferujący znakomite dania kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej.
Pełną listę zwycięzców Pyszne.pl Awards znajdziecie na tej stronie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Ekskluzywne spotkanie dla branży HoReCa

200 uczestników na 22 wydarzeniach w 11 miastach - tak można podsumować sykl "Szef dla szefów". Makro Polska nieustannie rozwija program i organizuje kolejne spotkania branżowe.

TEORIA IMPULSU W MENU BAROWYM

Sposób tworzenia menu w koktajlbarach w większości przypadków jest indywidualną kwestią wynikającą z wielu czynników, takich jak decyzja właściciela i jego wizja lokalu gastronomicznego, wcześniejsze doświadczenia barmana pracującego nad menu czy preferencje gości odwiedzających lokal.

LANTMANNEN UNIBAKE ZWIĘKSZA SWOJE MOŻLIWOŚCI W POLSCE

Warszawa, Nowa Sól, 6 lutego 2018 r. Lantmannen Unibake - skandynawski producent pieczywa, obecny w Polsce od początku lat ‘90, uruchomił w Nowej Soli nowy zakład produkcyjny.

Piwo rzemieślnicze czy koncernowe? Ten znak pomoże odróżnić!

Jeśli na etykiecie piwa widnieje emblemat "Piwo kraftowe" to znak, że wyprodukowano je w małym, niezależnym zakładzie zrzeszonym w Polskim Stowarzyszeniu Browarów Rzemieślniczych. Organizacja liczy 32 browary, które wolumenowo mają około 50-procentowy udział w produkcji piwa kraftowego w Polsce.

Opakowania pod lupą

27.02 - 01.03.2018 w Centrum Targowo-Kongresowym Ptak Warsaw Expo odbędą się Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Opakowań Warsaw Pack 2018.

Magda Gessler rozwija kolejną franczyzę - po lodziarniach czas na kawiarnie

Znana restauratorka, jurorka MasterChefa i gospodyni programu "Kuchenne rewolucje" ogłosiła na swej stronie icequeenmagdagessler.pl, że już rusza z nowym konceptem franczyzowym. Mowa o Ice Queen Cafe Magda Gessler.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej