x

Kuchnia u Babci Maliny z Krakowa zwycięzcą Pyszne.pl Awards 2019

Kategoria: Twój biznes - wiedza    23.01.2020

Już po raz piąty z rzędu największy w Polsce serwis do zamawiania jedzenia online ogłosił laureatów Pyszne.pl Awards. Krakowska restauracja Kuchnia u Babci Maliny zajęła pierwsze miejsce, wyprzedzając ponad 7 tysięcy lokali w całym kraju.

Od 2015 roku Pyszne.pl Awards wyłania listę najbardziej lubianych i najlepiej ocenianych przez klientów restauracji – recenzje użytkowników serwisu odgrywają wiodącą rolę w wyborze laureatów.

Zdjęcie: materiały prasowe.
Zdjęcie: materiały prasowe.
– Po raz kolejny chcieliśmy skorzystać z okazji, aby nagrodzić najbardziej zaangażowane restauracje, które w ciągu ostatniego roku świadczyły klientom usługi na najwyższym poziomie. Osiągnięcia restauracji oblicza automatyczny algorytm oparty na recenzjach. W ten sposób wyłaniane są restauracje o najwyżej ocenianej przez klientów jakości obsługi – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.
W tym roku uwielbiana przez klientów Kuchnia u Babci Maliny odebrała nagrodę dla najlepszej restauracji
z dostawą w całej Polsce oraz dla najlepszej restauracji z dostawą w Krakowie. Oprócz ogólnopolskiego zwycięzcy serwis Pyszne.pl wyłonił także lokalnych zwycięzców w 18 miastach w Polsce.
W 2019 roku nadal widoczne było zamiłowanie Polaków do pizzy. Pizzeria Muzyczna często zaspokajała apetyt wrocławian utrzymując od 2018 roku pozycję najlepszej pizzerii w mieście, a Pizza Taxi po raz drugi zwyciężyła w Poznaniu. Tymczasem kuchnia azjatycka króluje od 2018 roku w Warszawie i Łodzi – warszawskie Bong Bong Asian Bistro oraz łódzka Susharnia drugi raz z rzędu utrzymały się na czele zestawienia. Wyróżnione zostały również restauracje w kategoriach kuchni włoskiej, azjatyckiej, polskiej, zdrowego jedzenia i fast food.
W tegorocznej edycji dodano też nową kategorię – nowe restauracje, które mają za sobą świetny start z Pyszne.pl. W tej kategorii zwycięzcą okazał się Baku Kebab w Warszawie oferujący znakomite dania kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej.
Pełną listę zwycięzców Pyszne.pl Awards znajdziecie na tej stronie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

BUDOWANIE ZESPOŁU SALI

Kluczem do sukcesu w biznesie gastronomicznym są ludzie. Znalezienie ich, zarządzanie nimi oraz zatrzymanie ich przy sobie to jedno z najtrudniejszych wyzwań, przed jakimi stoją właściciele lokali.

Chef’s Ghost Kitchen - nowy gracz w sektorze food delivery

Jak nowy koncept ghost kitchen zamierza zdobyć serca warszawiaków? Różne kuchnie świata. Jedno zamówienie. Jedna dostawa - to hasła Chef’s Ghost Kitchen, który realizuje ideę wirtualnych restauracji.

The White Bear Coffee: społeczność wokół lokalu to klucz do sukcesu

Podczas 18. Food Business Forum branża poszukiwała recepty na przetrwanie gorszej koniunktury na rynku. Spotkanie zakończyło się przesłaniem: budujmy społeczność wokół lokali, twórzmy miejsca łączące ludzi. Przykład białostockiej kawiarni The White Bear Coffee pokazuje, że to dobra droga.

Właściciel restauracji Ed Red stawia na produkcję konserw mięsnych

Jakie pomysły na biznes w nowej gastronomicznej rzeczywistości ma właściciel marki Ed Red? Likwidacja warszawskiej restauracji i koncentracja na działalności Ed Reda w Krakowie oraz produkcja konserw z gotowymi posiłkami pod jego szyldem. - To produkt o ogromnym potencjale - mówi Grzegorz Kłos.

Opakowania pod lupą

27.02 - 01.03.2018 w Centrum Targowo-Kongresowym Ptak Warsaw Expo odbędą się Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Opakowań Warsaw Pack 2018.

Sweet Gallery: zyski mimo pandemii i plany dalszego rozwoju

Sweet Gallery zakończyło 2020 rok na plusie i odważnie patrzy w najbliższą przyszłość, planując dynamiczny rozwój w Polsce i za granicą. Mimo pandemii, sprzedaż jej produktów była na wysokim poziomie. Do końca roku 2021 na mapie Polski pojawi się 180 nowych punktów.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej