x

Zimowe oblicze warszawskiego baru Wozownia

Kategoria: Miejsca

Wozownia, bar w ukrytym podwórku przy placu Trzech Krzyży, od teraz w zimowej odsłonie. W nowym ocieplanym pawilonie można także zimą pić koktajle i jeść przekąski.

Warszawski bar Wozownia. Zdjęcie: materiały prasowe.
Warszawski bar Wozownia. Zdjęcie: materiały prasowe.

W sezonie letnim Wozownia podbiła serca warszawiaków ceniących sobie klimat miejsc nietypowych i niezobowiązujących, zapraszając na podwórko pełne zieleni i kwiatów. Teraz odsłania swoje zimowe oblicze.  Nowy pawilon Wozowni to wnętrze wypełnione wygodnymi meblami, drewnem i tkaninami, dzięki którym można się  w nim poczuć ciepło i dobrze. Funkcjonalna aranżacja czyni go miejscem całodziennym, nie pozbawiając przy tym dotychczasowego, wieczornego charakteru. Pawilon został zaprojektowany przez pracownię Beza Projekt.
Na fanów designu czekają kolejne atrakcje – na środku zimowego pawilonu stanie artystyczny piec z elektrycznym kominkiem. Pojawi się również wielkoformatowa instalacja fotograficzna „Szał x Wozownia” Jacka Kołodziejskiego – projekt na styku fotografii i designu nawiązujący do obrazu „Szał uniesień” Władysława Podkowińskiego.
 

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej