x

VI Gala Premierowa Żółtego Przewodnika Gault&Millau

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Premiera VI edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau i wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni w Polsce odbędzie się 25 listopada 2019 r. w Warszawie!

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
W wydarzeniu weźmie udział 800 gości, w tym setki szefów kuchni, których restauracje znajdą się w Żółtym Przewodniku na 2020 rok. Jak co roku podczas Gali zaprezentujemy najlepszych szefów kuchni w Polsce.

Nagrody zostaną przyznane w 5 kategoriach:
1. Szef Kuchni Tradycyjnej,
2. Kobieta Szef,
3. Młody Talent,
4. Szef Jutra,
5. Szef Roku.

25 listopada to data oficjalnej premiery Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2020 – przewodnika, który tworzy kulinarną mapę Polski. Jest on ogólnopolskim, rzetelnym źródłem informacji o tym, gdzie warto zjeść, smakowicie spędzić czas, a także gdzie kupić regionalne produkty, przetestowane i polecane przez grono inspektorów Żółtego Przewodnika. Każdego roku ponad 20 wykwalifikowanych, anonimowych inspektorów dokładnie ocenia około tysiąca restauracji. Do przewodnika trafiają wszystkie te, które pozytywnie przejdą skrupulatną weryfikację – to miejsca naprawdę godne uwagi.

W tym roku goście gali zostaną zaskoczeni wieloma niespodziankami!

Więcej informacji o gali na profilu Gault&Millau Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/gaultmillaupolska/

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej