x

VI Gala Premierowa Żółtego Przewodnika Gault&Millau

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    15.11.2019

Premiera VI edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau i wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni w Polsce odbędzie się 25 listopada 2019 r. w Warszawie!

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
W wydarzeniu weźmie udział 800 gości, w tym setki szefów kuchni, których restauracje znajdą się w Żółtym Przewodniku na 2020 rok. Jak co roku podczas Gali zaprezentujemy najlepszych szefów kuchni w Polsce.

Nagrody zostaną przyznane w 5 kategoriach:
1. Szef Kuchni Tradycyjnej,
2. Kobieta Szef,
3. Młody Talent,
4. Szef Jutra,
5. Szef Roku.

25 listopada to data oficjalnej premiery Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2020 – przewodnika, który tworzy kulinarną mapę Polski. Jest on ogólnopolskim, rzetelnym źródłem informacji o tym, gdzie warto zjeść, smakowicie spędzić czas, a także gdzie kupić regionalne produkty, przetestowane i polecane przez grono inspektorów Żółtego Przewodnika. Każdego roku ponad 20 wykwalifikowanych, anonimowych inspektorów dokładnie ocenia około tysiąca restauracji. Do przewodnika trafiają wszystkie te, które pozytywnie przejdą skrupulatną weryfikację – to miejsca naprawdę godne uwagi.

W tym roku goście gali zostaną zaskoczeni wieloma niespodziankami!

Więcej informacji o gali na profilu Gault&Millau Polska na Facebooku: https://www.facebook.com/gaultmillaupolska/

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej