x

Dynamiczny rozwój McDelivery

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    14.11.2019

Sieć McDonald’s stawia na dynamiczny rozwój usługi McDelivery. Już 145 restauracji w 16 miastach Polski realizują zamówienia z bezpośrednią dostawą do klientów.

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Aktualnie z oferty dostaw sieci McDonald’s mogą skorzystać mieszkańcy 16 polskich miejscowości: Warszawy, Łodzi, Katowic, Krakowa, Lublina, Wrocławia, Poznania, Gdańska, Sopotu, Gdyni, Torunia, Bydgoszczy, Białegostoku, Szczecina, Gliwic, Sosnowca. Zamówienia są realizowane za pośrednictwem partnerów McDonald’s – Pyszne.pl, Uber Eats i Wolt w dowolne miejsce znajdujące się w zasięgu wybranej restauracji. Dzięki temu konsumenci mogą cieszyć się smakiem ulubionych dań, nie tylko w restauracji, ale także w domu, biurze czy innej dogodnej lokalizacji.

Usługa McDelivery dostępna jest w Polsce od 2017 roku. W tym czasie sieć zrealizowała 1,7 mln zamówień. To odpowiedź na dynamiczne zmiany rynku gastronomicznego, gdzie coraz większe znaczenie zyskuje trend convenience. Dzisiaj, jeszcze bardziej niż kiedykolwiek, konsumenci oczekują szybkiego dostępu do swoich ulubionych potraw bez wychodzenia z domu. Do końca roku planowane jest poszerzenie zasięgu usługi McDelivery o kolejne lokalizacje. Sieć także poszerza grono partnerów, aby dotrzeć do jeszcze większej liczby konsumentów w jak najkrótszym czasie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Ogród w mieście


Za nami 1. edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego "Rośliny, Owady i miód".

Kolacja Charytwatywna w Poznaniu

Już 6. kwietnia o 19:00 w restauracji Figa odbędzie się kolacja charytatywna z okazji 10-lecia DRUŻYNA SZPIKU.

Warszawska Pyza 2019" - znamy 10 finalistów plebiscytu

Trwa siódma edycja plebiscytu "Warszawska Pyza" na najlepszy lokal z ulicznym jedzeniem z Warszawy oraz okolic, organizowanego przez "Gazetę Stołeczną" oraz serwis Warszawa.Wyborcza.pl. Spośród nadesłanych propozycji jury wybrało 10 finalistów, z których jeden otrzyma tytuł "Warszawskiej Pyzy 2019".

Polskie Skarby Kulinarne teraz też w Wielkopolsce oraz na Warmii i Mazurach

Pyra z gzikiem, czernina, kartacze gołdapskie, kaczka po poznańsku - to tylko kilka potraw z oferty dla gości przemierzających Kulinarny Szlak Wielkopolski oraz Warmii i Mazur. Oba regiony dołączyły do programu Polskie Skarby Kulinarne, w którym MAKRO Polska zaprasza do odkrywania polskiej kuchni.

Przed nami Whisky Live Warsaw 2020

Mimo trudnej sytuacji rynkowej naznaczonej obecnością koronawirusa, organizatorzy Whisky Live Warsaw 2020 przygotowali specjalny scenariusz dla tegorocznej odsłony festiwalu. Impreza odbędzie się 1-3 października w Centrum Praskim Koneser.

TISZ Festiwal Żydowskiego Jedzenia: Blisko

Trzecia odsłona TISZ Festiwalu Żydowskiego Jedzenia odbędzie się między 30 września a 4 października, zarówno stacjonarnie, jak i online. Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN zaprosiło do współpracy znanych szefów kuchni oraz ekspertów kulinarnych z USA, Polski oraz Izraela.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej