x

VEGAN BRIOCHE

Kategoria: Produkty    01.11.2019

BUŁKA DO BURGERÓW! NOWOŚĆ!

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche. Idealna dla wegan – wolna od tłuszczy zwierzęcych, bez oleju palmowego, bez mleka, masła i jaj. Bez emulgatorów i konserwantów. Apetyczna błyszcząca skórka, kapitalnie puszysty miękisz i delikatny, mleczny aromat. Lekko wyczuwalna słodycz bułki wzbogaca kanapkę o kolejny smak i wspaniale współgra z dodatkami.

Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o.o.
ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Zbędna żywność źródłem niezbędnej energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

ZBĘDNA ŻYWNOŚĆ ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNEJ ENERGII

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

TORK EASYCUBE

Firmy z branży sprzątającej chętnie wykorzystują nowe możliwości płynące z użytkowania nowoczesnej technologii. Ale od czego zacząć i jaki będzie rzeczywisty efekt? Odpowiedź dają wyniki najnowszych badań nad Tork EasyCube, wiodącym na świecie oprogramowaniem do zarządzania sprzątaniem obiektów.

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ

Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej