x

BAR IS US

Kategoria: Produkty    01.11.2019

Stock Polska wystartowało z aplikacją BAR IS US - tylko dla barmanów.

To kompendium ogólnej i specjalistycznej wiedzy nt. przygotowywania cocktaili, ich receptur czy wzorcowej obsługi klienta, a także konkursy i quizy z wyjątkowymi nagrodami. Treści do aplikacji tworzą eksperci w Stock Polska – Mateusz Szuchnik, Janusz Trendewicz, Daria Pasieka i Dawid Typa.

Więcej informacji: www.BarIsUs.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nowojorski smak piwa Brooklyn w Polsce

Carlsberg Polska wprowadza do szerokiej dystrybucji ikoniczną markę popularnego w Stanach Zjednoczonych Browaru Brooklyn. Brooklyn Pilsner to lekkie i orzeźwiające piwo, zainspirowane dzielnicą Nowego Jorku - miejscem pełnym różnorodnych kultur i smaków.

Goodvalley to od teraz Dolina Dobra

Goodvalley - producent mięsa z Przechlewa zmienił nazwę na Dolina Dobra, aby jeszcze bardziej podkreślić swoje lokalne pochodzenie i odpowiedzieć na potrzeby konsumentów. Wraz z nową nazwą do portfolio wprowadzone zostały nowe produkty.

Violife Grecki biały - teraz także w kostkach

Portofilo roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze. Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego - gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

NOWE SOSY W OFERCIE AJ FOOD

Klasyczny sos do frytek i kremowy sos o smaku sera Gouda to dwie nowe propozycje w ofercie firmy AJ Food, wprowadzane na rynek polski we współpracy z holenderskim właścicielem marek Remia i Gouda’s Glorie.

MĄKA PSZENNA TOTA!

Mąka pszenna Tota! typ 00 od Młynów Zbożowych Żabczyńscy jest idealna do klasycznej foccacii oraz do pizzy.

PLANEAT - BEZKOMPROMISOWO PYSZNE ROŚLINNE PRODUKTY DLA PROFESJONALISTÓW

Nielone, czyli roślinne surowe mięso mielone à la wołowe, oraz roślinny Gyros w stylu Greckim świetnie sprawdzą się w profesjonalnej kuchni wszędzie tam, gdzie sprawdzają się ich mięsne odpowiedniki.

Inne kategorie

Podcasty

Roślinne zamienniki w menu restauracji [PODCAST]

Coraz większa grupa Polaków deklaruje chęć ograniczenia spożycia mięsa, nie tylko w kuchni domowej, ale także podczas wizyt w restauracjach i spożywania dań na wynos. Chcąc trafić w ich gusta, warto rozważyć zmiany w menu lokalu na bardziej roślinne.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej