

BAR IS US


Stock Polska wystartowało z aplikacją BAR IS US - tylko dla barmanów.
Więcej informacji: www.BarIsUs.pl
Zobacz także

SERY OD KOZY

Sery kozie można podawać do przystawek, sałatek, jako składniki gorących potraw czy jako desery. Najlepszej jakości sery wytwarzane są z mleka niepasteryzowanego, świeżo udojonego.

PORA NA KULINARNĄ ROZGRZEWKĘ? TAK, CHEF!

W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na aromatyczne propozycje. Chef poleca rozgrzewającą przyprawę do grzańca marki Wiberg.

iCombi Pro - nowy standard pieca konwekcyjno-parowego

Dzięki czterem inteligentnym funkcjom RATIONAL stworzył nowy iCombi Pro, który łączy o 50% wyższą wydajność, 10% krótszy czas przyrządzania potraw i 10% niższe zużycie energii niż dotychczas, gwarantując jednolitość, nawet przy pełnym obciążeniu.

Woda Żywiec Zdrój w szklanej butelce

Krystaliczna górska woda źródlana Żywiec Zdrój zamknięta w pięknej, szklanej butelce idealnie wpisuje się w charakter świąt i stanowi wyjątkowe dopełnienie bożonarodzeniowego stołu.

Letnia oferta Browaru Amber

Browar Amber przedstawia trzy nowości idealne na letnie upały: Rabarbeer, Neipa oraz Bezalkoholowe z rabarbarem.

KOLEKCJA METALFUSION RAK PORCELAIN - ELEGANCJA W NOWOCZESNYM WYDANIU

Trendy aranżacyjne od kilku sezonów opowiadają się po stronie koloru. W niebanalny sposób wykorzystuje to marka RAK Porcelain, której wyłącznym dystrybutorem jest Tom-Gast.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

