x

Tork Reflex™

Kategoria: Produkty

Tork Reflex™ to system centralnie dozowanych ręczników

Foto: materiały prasowe.
Foto: materiały prasowe.
Idealne rozwiązanie zaprojektowane, by ułatwiać wycieranie rąk i powierzchni roboczych w profesjonalnych środowiskach pracy. Łatwy w użyciu, higieniczny i trwały system zwiększa elastyczność pracy. Dozowanie listek po listku pozwala ograniczyć zużycie papieru nawet do 37%. Posiada wskaźnik zużycia wkładu oraz obrotową końcówkę dozownika pozwalającą na pobieranie ręcznika pod dowolnym kątem.

Więcej informacji na www.tork.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

LODY MASCARPONE Z ZIELONEJ BUDKI

Szukając inspiracji, sprawdzamy trendy krajowe i międzynarodowe, ale co najważniejsze - rozmawiamy z tymi, którzy są klientami na co dzień w naszych punktach gastronomicznych, lodziarniach, kawiarniach, restauracjach i sklepach.

SIŁA W HERBACIE

Czy jest tak popularna jak kawa? W Polsce zawsze lubiana, ciągle zdobywa coraz więcej fanów. Niezależnie od profilu lokalu, który prowadzimy, powinniśmy mieć odpowiednią ofertę herbat. Które z nich wybrać?

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

POMIDORY PELATI (BEZ SKÓRKI) − FLAGOWY PRODUKT CIRIO

Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

INNOWACYJNY EKSPRES WE2 TERAZ W OFERCIE SEGAFREDO

Gastronomiczna jakość, sprawne przygotowanie, wygoda i łatwość konserwacji - parzenie espresso i napojów kawowych w profesjonalnym wydaniu nigdy jeszcze nie było tak proste. Nowy ekspres kapsułkowy WE2, który wzbogacił ofertę Segafredo Zanetti Poland, zapewnia najwyższą jakość kawy.

NOWOŚCI OD ENDURANCE

System automatycznego serwowania soków i napojów Nektar Natura jest coraz bardziej popularny w najlepszych hotelach w Polsce. Już nie tylko wiodące sieci używają tego nowatorskiego rozwiązania, ale także hotele niezależne i centra konferencyjne.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej