x

Nowości w Too Good To Go

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    29.10.2019

Świetna wiadomość dla wszystkich pizzomaniaków w Warszawie! Od dziś do walki Too Good To Go z marnowaniem jedzenia włączyła się sieć pizzerii Pizza Hut. Jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce będzie oferować pozycje ze swojego menu w 15 miejscach w Warszawie.

Logo Too Good To Go. Foto: materiały prasowe.
Logo Too Good To Go. Foto: materiały prasowe.
Od teraz paczki ze smacznym i dobrym posiłkiem, kosztujące 1/3 lub mniej ceny regularnej oferują też wszystkie restauracje North Fish w Warszawie i Krakowie oraz w Katowicach w Silesia City Center. Do listy partnerów Too Good To Go dołączyła też sieć Anny Lewandowskiej Healthy by Ann w Galerii Północnej i Royal Wilanów w Warszawie.

Too Good To Go stawia czoło wyzwaniu ograniczania marnowania i w Polsce aplikacja spotkała się z niezwykle ciepłym przyjęciem – w tygodniu startu stała się piątą najpopularniejszą aplikacją w kategorii „żywność i napoje” zarówno w Google Play, jak i AppStore, a dzięki użytkownikom Too Good To Go do atmosfery nie przedostało się ponad 57 tys. ton CO2! W aplikacji dostępne są pyszne paczki-niespodzianki z niesprzedanymi danego dnia daniami w atrakcyjnych cenach w punktach w całym mieście.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

MASSIMO BOTURA GOŚCIEM FESTIWALU FINE DINING WEEK

Jubileuszowa, piąta edycja Fine Dining Week trwała od 6 do 17 lutego. Biorące w nim udział restauracje odwiedziło rekordowe 11 tysięcy gości, a najważniejszą z kolacji towarzyszących festiwalowi przygotował Massimo Bottura.

Znamy najlepsze restauracje letniej edycji Fine Dining Week

W plebiscycie gości Fine Dining Week za najlepszy lokal festiwalu została uznana Restauracja Alpejska z Łodzi. Na drugim miejscu znalazła się Scena Kulinarna Art Restaurant (Śląsk) a na trzecim - Renaissance Restaurant (Szczecin).

Robert Wojnarowski stworzył przepisy gotowych dań To Be Foodie

Koncept restauracyjnych dań gotowych To Be Foodie debiutuje właśnie w polskich sklepach sieci Lidl. Przepisy na nie stworzył Robert Wojnarowski, wieloletni szef kuchni restauracji No31, aktualnie kierujący zespołem warszawskiej Mokolove.

Wódka i owoce - szlachetna para

Moda na parowanie alkoholi i jedzenia zatacza coraz szersze kręgi. Tym razem w DOM WÓDKI - Restauracja Elixir odbył się lunch połączony z prelekcją na temat wódek owocowych.

Przeciwko marnowaniu żywności

Makro razem z Federacją Polskich Banków Żywności przekazuje żywność potrzebującym. Makro Polska przekazało do tej pory 3,3 mln kg produktów, dzięki czemu udało się ufundować ponad 6,5 mln posiłków dla osób potrzebujących.

WARZYWNIAK PREMIUM - JEM ZE SMAKIEM

3 października 2017 o godz. 10:00 na Warszawskim Rolno-Spożywczym Rynku Hurtowym w Broniszach odbyła się konferencja prasowa pod hasłem: WARZYWNIAK PREMIUM - JEM ZE SMAKIEM

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej