

"Forma obfitości" Laury Osęki


Laura Osęka po debiucie, jakim była "Miska szczęścia", szybko napisała swoją drugą książkę kulinarną - "Formę obfitości".
Laura Osęka, „Forma obfitości”, wyd. Publicat, 2019

Zobacz także

Program Top Chef powraca

Ruszyły castingi do 8. edycji programu

Chefs after hours w Food Lab Studio: Zimowe warzywa i noże

Kolejna odsłona "Chefs after hours" - cyklu edukacyjnych spotkań dla głodnych wiedzy kucharzy i szefów kuchni, odbędzie się 26 marca w Food Lab Studio.

Smak zapachu

Małgorzata Kalemba-Dróżdż, "Różane przepisy", wyd. Pascal 2017

"A nóż widelec - książka kulinarna" Michała i Agaty Kuterów

A Nóż Widelec w Poznaniu - lokal Michała i Agaty Kuterów (szefa kuchni i menedżerki) - od 10 lat słynie z kuchni polskiej w doskonałym, współczesnym wydaniu.

"Fäviken: 4015 Days, Beginning to End" Magnus Nilsson

Ta książka stanowi niejako podsumowanie działalności jednej z najbardziej legendarnych współczesnych restauracji.

SMAK WODY

Kawa, herbata, kilka soków, ewentualnie napoje energetyzujące i oczywiście woda - tak zazwyczaj wygląda oferta napojów bezalkoholowych, tzw. softów, w restauracjach. Na łamach "FS" staramy się regularnie doradzać, jak można ją urozmaicić.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

