Distillers Limited, bok@centrumwina.pl, tel.: +48 22 566 34 40
Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.
24 listopada 1967 - tego dnia wyprodukowano destylat, który przeleżał ponad 50 lat w beczce nr 35817.
Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.
Daj się skusić na wysokiej jakości mięso wołowe w burgerach OSI ROBVITA w wersji mini 45 g
Fanex - polski producent sosów i dodatków gastronomicznych dla branży HoReCa, udostępnił klientom przeznaczoną dla nich platformę B2B.
Nowa seria CHEF SIGNATURE oferuje nowoczesne rozwiązania.
MAKRO Polska wprowadziło do sprzedaży nowe produkty pod parasolem marki MAKRO Chef.
Na polskim rynku rośnie zainteresowanie zdrową żywnością wysokiej jakości. W trend ten wpisuje się również śliwka kalifornijska, o której właściwościach kulinarnych, odżywczych i zdrowotnych można było porozmawiać z ekspertami w trakcie WorldFood Poland.
Krystaliczna górska woda źródlana Żywiec Zdrój zamknięta w pięknej, szklanej butelce idealnie wpisuje się w charakter świąt i stanowi wyjątkowe dopełnienie bożonarodzeniowego stołu.