Tomatin 50 yo single malt scotch whisky
Kategoria: Produkty

24 listopada 1967 - tego dnia wyprodukowano destylat, który przeleżał ponad 50 lat w beczce nr 35817.

Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Powstało tylko 70 butelek tego niepowtarzalnego trunku, który został rozlany do ręcznie numerowanych kryształowych karafek firmy Glencairn. Jedna z nich znajduje się w ofercie Distillers Limited.

Distillers Limited, bok@centrumwina.pl, tel.: +48 22 566 34 40

Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej