x

Tomatin 50 yo single malt scotch whisky

Kategoria: Produkty

24 listopada 1967 - tego dnia wyprodukowano destylat, który przeleżał ponad 50 lat w beczce nr 35817.

Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Powstało tylko 70 butelek tego niepowtarzalnego trunku, który został rozlany do ręcznie numerowanych kryształowych karafek firmy Glencairn. Jedna z nich znajduje się w ofercie Distillers Limited.

Distillers Limited, bok@centrumwina.pl, tel.: +48 22 566 34 40

Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

PODWAWELSKA EKSTRA, ŻYWIECKA I KRAKOWSKA SUCHA GWARANCJĄ JAKOŚCI I SMAKU

Od ubiegłego roku trwa kampania informacyjno-promocyjna nawiązująca do zdrowych i świadomych wyborów konsumentów.

AIR SENSE - PROPOZYCJA OD TOM-GAST NA WYJĄTKOWY SPOSÓB SERWOWANIA WINA

Linia Air Sense to efekt pracy szwedzkiego duetu projektantów Bernadotte & Kylberg, którzy zaprojektowali dla niemieckiego producenta Zwiesel 1872 kieliszki z innowacyjną kulką dekantacyjną.

ZAMROŻONY SMAK

Są dostępne niemal na każdym kroku - zwłaszcza w sezonie wiosenno-letnim. Najczęściej w rożku lub na patyku jako słodki street food. Lody mogą znakomicie sprawdzić się także w restauracyjnych i kawiarnianych deserach. Podajemy kilka pomysłów na uatrakcyjnienie oferty.

NOWOŚCI OD MAESTRO SOL

Maestro Sol teraz dostępny w dwóch opakowaniach: funkcjonalnym wiadrze oraz ergonomicznym bag-in-box. Maestro Sol to płynna frytura dla profesjonalistów skomponowana w 100% z najwyższej jakości olejów roślinnych - słonecznika wysokooleinowego, rzepaku i palmy z certyfikowanych plantacji.

Cold Brew, czyli idealna kawa na lato!

Tego lata zapraszamy do Costa Coffee na kawę w delikatnej, ale mocno pobudzającej odsłonie. Cold Brew to idealny wybór dla spragnionych orzeźwienia. Ta zimna kawa serwowana jest w wersji klasycznej lub z aksamitną, mleczną pianką. A fanów owocowo-wakacyjnych smaków oczaruje wersja truskawkowa!

MATERIA ZŁOŻONA

Są coraz lepszej jakości i dostępne w rozmaitych rodzajach. Mogą stanowić dobrą wizytówkę lokalu. Serwetki papierowe - jak wybrać te najlepsze do restauracji? Oferta producentów daje ogromną elastyczność.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej