x

Tomatin 50 yo single malt scotch whisky

Kategoria: Produkty

24 listopada 1967 - tego dnia wyprodukowano destylat, który przeleżał ponad 50 lat w beczce nr 35817.

Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Tomatin scotch whisky. Foto: materiały prasowe.
Powstało tylko 70 butelek tego niepowtarzalnego trunku, który został rozlany do ręcznie numerowanych kryształowych karafek firmy Glencairn. Jedna z nich znajduje się w ofercie Distillers Limited.

Distillers Limited, bok@centrumwina.pl, tel.: +48 22 566 34 40

Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

NOWOŚĆ! FRYTURA PÓŁPŁYNNA QUALITO PLUS W WIADRZE 20 L

ZT Kruszwica wprowadza nowy format opakowania dla Frytury półpłynnej Qualito Plus - funkcjonalne wiadro blaszane o pojemności 20 l. Ta uznana od lat frytura gwarantuje doskonałe efekty przy długotrwałym smażeniu produktów słodkich i wytrawnych.

PEPITKI B’CREATIVE - REWOLUCJA W ŚWIECIE WARZYW!

Celem firmy Bonduelle jest bycie światowym liderem w dziedzinie zdrowego stylu życia opartego na produktach pochodzenia roślinnego. Najnowsza innowacja Bonduelle Food Service to rewolucyjna linia produktów B’Creative.

SERY KORYCIŃSKIE - NOWOŚĆ W OFERCIE BIDFOOD FARUTEX

W 100% naturalny - taki jest Ser Koryciński Swojski, wyjątkowy produkt pochodzący z Podlasia. Historia tego wyrobu sięga XVII w. i do dziś wyrabia się go metodami tradycyjnymi. Ser Koryciński Swojski niedawno zagościł także w ofercie Bidfood Farutex.

WÓDKA I ZAKĄSKA - SZLACHETNA PARA

Wódka stanowi bogatą część polskiej kultury stołu. Choć kojarzy się z sutą zakąską, dzięki której osłabia się skutki spożycia mocnego alkoholu, może też być łączona z określonymi daniami w wyrafinowany sposób tak jak wino czy whisky. Food pairing jedzenia z wódką to nowa jakość w gastronomii.

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

KRUSZWICA OLEJ Z ESENCJĄ MASŁA - NOWOŚĆ DLA PROFESJONALISTÓW

Naturalne składniki, maślany smak i temperatura dymienia do 220°C to odpowiedź na rosnące oczekiwania świata gastronomii. Wygodne i optymalne cenowo połączenie właściwości oleju rzepakowego i masła klarowanego docenili zawodowi kucharze, opatrując produkt rekomendacją Klubu Szefów Kuchni.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej