x

Nowa seria CHEF SIGNATURE

Kategoria: Produkty

Nowa seria CHEF SIGNATURE oferuje nowoczesne rozwiązania.

ChEF SIGNATURE. Foto: materiały prasowe.
ChEF SIGNATURE. Foto: materiały prasowe.
Umożliwia to rozbudowanie menu o modne smaki, takie jak czarny czosnek, nie zapominając o tych klasycznych, takich jak białe i czerwone wino. W ofercie CHEF SIGNATURE znajdują się produkty o czystym i intensywnym smaku. Niezależnie od tego, czy używa się ich na ciepło, czy na zimno, zawsze zapewniają odpowiednią konsystencję i powtarzalność doznań.
Produkty CHEF SIGNATURE powstały, aby ułatwić szefom kuchni tworzenie własnych, innowacyjnych dań, inspirując się obecnymi trendami. Dzięki najwyższej jakości oraz intensywnym smakom produkty te stanowią doskonałą bazę lub wykończenie własnej kreacji kucharza.

NESTLĒ Professional
ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa,
www.nestleprofessional.pl
Bezpłatna infolinia: +48 800 111 755

Artykuł ukazał się w „Food Service" 6/2019 nr 186.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

W RÓŻNYCH KSZTAŁTACH W RÓŻNYCH FORMACH

Foremki, wycinarki, łopatki, pęsety czy łyżki do lodów w niemal nieskończonej liczbie kształtów - to tylko kilka przykładów spośród wielu drobnych przyborów cukierniczych. Jak wybrać takie, które nie tylko ułatwią pracę, ale również uatrakcyjnią deser smakowo i wizualnie?

MEKSYK NA TALERZU? TAK, CHEF!

Chefs Culinar stawia na Meksyk i rozszerza ofertę o gamę produktów firmy Arriba. Kuchnia meksykańska to nie tylko bogactwo świeżych i wyraźnych smaków czy aromatów, ale także mieszanka interesujących, kolorowych oraz rzadkich surowców.

POLICZKI Z SANDACZA, NIE TYLKO DLA SMAKOSZY

Ryby do menu można wprowadzać na wiele sposobów, jednak kreacja z reguły zaczyna się od filetów albo tuszek. Nowością na polskich stołach i - od niedawna także w ofercie Bidfood Farutex - są policzki z sandacza.

NUGGETSY SOJOWE

Nuggetsy sojowe w chrupiącej, kukurydzianej panierce

GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ

Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.

NOWOŚCI OD SWEDEPONIC

Szczaw ma kwaskowaty, zdecydowany smak. Idealnie pasuje do wiosennych i letnich sałatek. Lubi łączyć się z jajkiem nie tylko w zupie szczawiowej, ale też w jajecznicy lub omlecie. Sprawdza się jako dodatek do tłustych ryb, np. łososia lub makreli.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej