x

MASTER CHEFS 4 DOGS VOL. XVII

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Już 12 października odbędzie się siedemnasta edycja pierwszej w Europie imprezy kulinarno-charytatywnej na rzecz bezdomnych zwierząt w schroniskach, czyli Master Chefs 4 Dogs.

Master Chefs 4 Dog - banner. Foto: materiały prasowe.
Master Chefs 4 Dog - banner. Foto: materiały prasowe.
Twórca i organizator akcji, Marcin Kaczmarek-Pielin, jak zawsze zaprosił do udziału wielu fantastycznych kucharzy, którzy w tym roku po raz pierwszy przygotują wyłącznie dania wegańskie i wegetariańskie. Wszyscy przybyli goście będą mogli skosztować potraw w zamian za przyniesienie darów, które zostaną przekazane bezdomniakom.

Szefowie, którzy potwierdzili swój udział w MC4D to:
– Marcin Kaczmarek-Pielin
– Marieta Marecka
– Klaudia Budny
– Tomek Jakubiak
– Malka Kafka
– Laura Monti
– Bartek Witkowski
– Kajetan Buszewicz
– Marta Edmunds
– Diana Volokhova Sargsyan
– Damian Marchlewicz
– Anna Archacka Siermińska
– Krzysztof Kozłowski
– Agata Gwiazdowska
– Sławomir Bandosz
– Karina Zuchora

Marcin Kaczmarek-Pielin, twórca i organizator MC4D. Foto: materiały prasowe.
Marcin Kaczmarek-Pielin, twórca i organizator MC4D. Foto: materiały prasowe.
W trakcie siedemnastego finału Master Chefs 4 Dogs będzie można spotkać wielu szefów kuchni, porozmawiać z nimi czy zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie. Czworonogi będą mogły skorzystać z Psiej Restauracji, a ich właściciele obejrzeć pokazy Live Cookingu czy posłuchać muzyki na żywo. Odbędzie się też psi maraton pod nazwą Gałgan Run, a na mecie na każdego z uczestników na dwóch i na czterech łapach czeka mnóstwo upominków i pamiątkowe medale.

Wszystkie zebrane dary zostaną przekazane dla podopiecznych Fundacji Niechciane i Zapomniane w Łodzi.

Cała, siedemnasta edycja Master Chefs 4 Dogs odbędzie się dzięki uprzejmości firm partnerskich, partnerów medialnych oraz ogromnemu zaangażowaniu w realizację projektu ambasadorki MC4D, właścicielki i szefowej kuchni NieLada Restobar,  Klaudii Budny.

 

Termin: 12 października 2019

Start: godzina 12:00

Miejsce: NieLada Restobar, ul. Fabryczna 17, Łódź

 

Magazyn „Food Service” i portal OuiChef.pl są patronami medialnymi wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej