x

MASTER CHEFS 4 DOGS VOL. XVII

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    10.09.2019

Już 12 października odbędzie się siedemnasta edycja pierwszej w Europie imprezy kulinarno-charytatywnej na rzecz bezdomnych zwierząt w schroniskach, czyli Master Chefs 4 Dogs.

Master Chefs 4 Dog - banner. Foto: materiały prasowe.
Master Chefs 4 Dog - banner. Foto: materiały prasowe.
Twórca i organizator akcji, Marcin Kaczmarek-Pielin, jak zawsze zaprosił do udziału wielu fantastycznych kucharzy, którzy w tym roku po raz pierwszy przygotują wyłącznie dania wegańskie i wegetariańskie. Wszyscy przybyli goście będą mogli skosztować potraw w zamian za przyniesienie darów, które zostaną przekazane bezdomniakom.

Szefowie, którzy potwierdzili swój udział w MC4D to:
– Marcin Kaczmarek-Pielin
– Marieta Marecka
– Klaudia Budny
– Tomek Jakubiak
– Malka Kafka
– Laura Monti
– Bartek Witkowski
– Kajetan Buszewicz
– Marta Edmunds
– Diana Volokhova Sargsyan
– Damian Marchlewicz
– Anna Archacka Siermińska
– Krzysztof Kozłowski
– Agata Gwiazdowska
– Sławomir Bandosz
– Karina Zuchora

Marcin Kaczmarek-Pielin, twórca i organizator MC4D. Foto: materiały prasowe.
Marcin Kaczmarek-Pielin, twórca i organizator MC4D. Foto: materiały prasowe.
W trakcie siedemnastego finału Master Chefs 4 Dogs będzie można spotkać wielu szefów kuchni, porozmawiać z nimi czy zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie. Czworonogi będą mogły skorzystać z Psiej Restauracji, a ich właściciele obejrzeć pokazy Live Cookingu czy posłuchać muzyki na żywo. Odbędzie się też psi maraton pod nazwą Gałgan Run, a na mecie na każdego z uczestników na dwóch i na czterech łapach czeka mnóstwo upominków i pamiątkowe medale.

Wszystkie zebrane dary zostaną przekazane dla podopiecznych Fundacji Niechciane i Zapomniane w Łodzi.

Cała, siedemnasta edycja Master Chefs 4 Dogs odbędzie się dzięki uprzejmości firm partnerskich, partnerów medialnych oraz ogromnemu zaangażowaniu w realizację projektu ambasadorki MC4D, właścicielki i szefowej kuchni NieLada Restobar,  Klaudii Budny.

 

Termin: 12 października 2019

Start: godzina 12:00

Miejsce: NieLada Restobar, ul. Fabryczna 17, Łódź

 

Magazyn „Food Service” i portal OuiChef.pl są patronami medialnymi wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej