x

Wstąp na McBurgera w drodze do Energylandii

Kategoria: Miejsca

30 sierpnia została otwarta długo wyczekiwana restauracja McDonald’s w Zatorze. Lokal znajduje się przy ul. Władysława Grabskiego 16 na trasie prowadzącej do największego w Polsce parku rozrywki Energylandia.

Nowa restauracja McDonald's w Zatorze. Foto: materiały prasowe.
Nowa restauracja McDonald's w Zatorze. Foto: materiały prasowe.
Zator to malownicze miasto położone w południowej Polsce, w bliskim sąsiedztwie Oświęcimia. Na jego terenie znajduje się największy Park Rozrywki w Polsce – Energylandia. To miejsce wypoczynku, które swoimi atrakcjami przyciąga ludzi w różnym wieku. Jedną z rozrywek na terenie Parku jest najwyższy i najszybszy Roller Coaster wodny na świecie o wysokości ponad 60 m i prędkości około 110 km/h. Zlokalizowana w pobliżu restauracja McDonald’s będzie idealnym miejscem, do którego warto wstąpić, aby przedłużyć wspólnie spędzone chwile po radosnej zabawie.

Wnętrze nowej restauracji McDonald's. Foto: materiały prasowe.
Wnętrze nowej restauracji McDonald's. Foto: materiały prasowe.
Nowo powstała restauracja McDonald’s jest otwarta dla gości codziennie od godziny 8:00 do 23:00. Całodobowo zaś można skorzystać z usługi McDrive. Od poniedziałku do piątku do godz. 10:30, a w weekendy do godz. 11:00 w lokalu obowiązuje menu śniadaniowe. W pozostałych godzinach dostępna jest oferta burgerów i klasycznych produktów McDonald’s. Goście mogą skorzystać również ze strefy kawiarnianej McCafé.

Lokal wraz z przestronnym ogródkiem oferuje około 190 miejsc siedzących. Na zewnątrz restauracji znajduje się plac zabaw dla dzieci oraz parking dla samochodów osobowych i autobusów, liczący 55 miejsc. Zaaranżowano również specjalne miejsca dla rowerów.

Restauracja jest przystosowana do obsługi osób z niepełnosprawnościami. Oferuje także darmowy dostęp do internetu. Obsługę gości zapewnia 60 pracowników, w tym 10 menadżerów.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej