Wstąp na McBurgera w drodze do Energylandii
Kategoria: Miejsca

30 sierpnia została otwarta długo wyczekiwana restauracja McDonald’s w Zatorze. Lokal znajduje się przy ul. Władysława Grabskiego 16 na trasie prowadzącej do największego w Polsce parku rozrywki Energylandia.

Nowa restauracja McDonald's w Zatorze. Foto: materiały prasowe.
Nowa restauracja McDonald's w Zatorze. Foto: materiały prasowe.
Zator to malownicze miasto położone w południowej Polsce, w bliskim sąsiedztwie Oświęcimia. Na jego terenie znajduje się największy Park Rozrywki w Polsce – Energylandia. To miejsce wypoczynku, które swoimi atrakcjami przyciąga ludzi w różnym wieku. Jedną z rozrywek na terenie Parku jest najwyższy i najszybszy Roller Coaster wodny na świecie o wysokości ponad 60 m i prędkości około 110 km/h. Zlokalizowana w pobliżu restauracja McDonald’s będzie idealnym miejscem, do którego warto wstąpić, aby przedłużyć wspólnie spędzone chwile po radosnej zabawie.

Wnętrze nowej restauracji McDonald's. Foto: materiały prasowe.
Wnętrze nowej restauracji McDonald's. Foto: materiały prasowe.
Nowo powstała restauracja McDonald’s jest otwarta dla gości codziennie od godziny 8:00 do 23:00. Całodobowo zaś można skorzystać z usługi McDrive. Od poniedziałku do piątku do godz. 10:30, a w weekendy do godz. 11:00 w lokalu obowiązuje menu śniadaniowe. W pozostałych godzinach dostępna jest oferta burgerów i klasycznych produktów McDonald’s. Goście mogą skorzystać również ze strefy kawiarnianej McCafé.

Lokal wraz z przestronnym ogródkiem oferuje około 190 miejsc siedzących. Na zewnątrz restauracji znajduje się plac zabaw dla dzieci oraz parking dla samochodów osobowych i autobusów, liczący 55 miejsc. Zaaranżowano również specjalne miejsca dla rowerów.

Restauracja jest przystosowana do obsługi osób z niepełnosprawnościami. Oferuje także darmowy dostęp do internetu. Obsługę gości zapewnia 60 pracowników, w tym 10 menadżerów.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Batumi - nowa sieć piekarni gruzińsko-ormiańskich

Gruzja słynie z pięknych krajobrazów i pysznej kuchni. Cząstkę tego magicznego miejsca zdecydował się przenieść do Polski Marcin Kozerawski, przedsiębiorca prowadzący kilka spółek o różnych profilach. Tak powstała Batumi, sieć piekarni łączących gruzińską tradycję kulinarną z polską nowoczesnością.

Słony Spichlerz - pierwszy food hall w Gdańsku

W Polsce coraz częściej powstają projekty skupiające pod jednym dachem lub we wspólnej przestrzeni kilka lub kilkanaście restauracji. Food halle, nocne markety czy rewitalizowane postfabryczne budynki z ofertą kuchni z całego świata cieszą się popularnością.

Wietnamski Tran Tran w Warszawie

Ofert kuchni wietnamskiej w Warszawie nie brakuje. Jednak Tran Tran rozczaruje wszystkich miłośników szybkich dań z woka. W należącej do Vinh Quang Trana restauracji panuje idea slow foodu oraz wspólnego celebrowania posiłków.

Niesztuka - lokalne neobistro w Gdańsku

Trójmiejska scena kulinarna rozkwita i coraz częściej na wybrzeżu można znaleźć ambitne neobistra z polską kuchnią czy restauracje etniczne. Połączeniem tych dwóch kierunków jest Niesztuka - przytulna restauracja mieszcząca się na przepięknej ulicy Mariackiej w Gdańsku.

Redberry: nie tylko jogurty, ale też hummus!

Redberry, lider segmentu mrożonych jogurtów w Polsce, planuje poszerzyć swe kolejne lokale o koncept Hummus Love. Zmieni się nie tylko koncepcja biznesowa, ale również wizualna.

Ekologicznie w warszawskiej Werandzie Bistro

Werandę Bistro w stołecznej Hali Koszyki przy ul. Koszykowej 63 śmiało można określić mianem eco-friendly. To prawdziwa miejska dżungla w centrum miasta, w której postawiono na liczne aktywności związane z ekologią.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej