x

Warsztaty Flavor Your World z sosami TABASCO®

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    27.08.2019

Warsztaty dla młodych adeptów sztuki kulinarnej oraz dla dorosłych porowadzi w Zgierzu i w Warszawie Gary Evans, International Corporate Chef TABASCO®.

Zapowiedź warszatatów. Foto: materiały prasowe.
Zapowiedź warszatatów. Foto: materiały prasowe.
Wydarzenia o charakterze zamkniętym odbędą się 16 września w ZS nr 1 w Zgierzu, gdzie młodzi kucharze będą doskonalić swoje umiejętności. Następnego dnia zaproszeni goście sprawdzą się w Soho Factory w Warszawie. Obydwa wydarzenia poprowadzi International Corporate Chef TABASCO® – Gary Evans, który od 14 lat współpracuje z firmą McIlhenny, właścicielem TABASCO® Brand.

Zaproszeni mają zatem okazję, by wynieść swoje umiejętności na światowy poziom.

Wyłączny dystrybutor sosów TABASCO® w Polsce:
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3, 03-308 Warszawa
tel.: +48 22 326 18 00
www.develey.pl
https://develey.pl/sklep/

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Transgourmet i Selgros Cash&Carry na Eurogastro

Wszechstronność to hasło przewodnie dla tegorocznej obecności Transgourmet i Selgros podczas targów EuroGastro 2019. Obie marki słyną nie tylko z wysokiej jakości oferty produktów i usług, ale także z intensywnego wspierania rozwoju branży gastronomicznej w Polsce.

NAGRODY AIG PRIX 2018 ORAZ ARS COQUINARIA WRĘCZONE

16 marca br. w hotelu Bristol w Warszawie odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród przez polską Akademię Gastronomiczną. W tegorocznej ceremonii wziął udział gość specjalny - hiszpański szef kuchni Paco Pérez wyróżniony łącznie pięcioma gwiazdkami przewodnika Michelin.

Przesunięte targi EuroGastro 2020

W związku z rozprzestrzenianiem się koronawirusa (SARS-Cov-2) 24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro 2020 oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2020 odbędą się w innym terminie.

Kuchnia Warszawy na Historycznym Stole Kulinarnym

Degustacja historycznych dań w nowoczesnej odsłonie i opowieść o warszawskiej kuchni to główne motywy spotkania organizowanego przez sieć hurtowni Makro Polska w ramach programu Polskie Skarby Kulinarne.

Zwycięzcy 12. edycji Wine&Food Noble Night

W jednym z najbardziej prestiżowych i najtrudniejszych konkursów kulinarnych w kraju największy sukces odniosły restauracje White One oraz Umami. Pozostałe wyróżnione lokale to Destylarnia, Signature oraz Isto.

PINK LOBSTER PONOWNIE ZWYCIĘŻA!

Za nami 17. edycja Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’art de la cuisine Martell, która była pod wieloma względami wyjątkowa. Tegoroczny konkurs odbył się w weekend, 1-3 marca na Zamku w Rynie. Do udziału zgłosiło się 55 drużyn, z których jury wybrało 15 finalistów.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej