W letnim menu Costa Coffee znajdziemy klasyczne Cold Brew w wersji bez mleka oraz w opcji z zimną, mleczną pianką, która konsystencją przypomina gęsty, aksamitny jogurt. Natomiast pyszne Cold Brew truskawkowe serwowane jest z posypką z liofilizowanych truskawek oraz z puree z tych słodkich owoców.
Lato w Costa Coffee upływa na zimnej, orzeźwiającej kawowej fali!


Cold Brew, czyli idealna kawa na lato!


Tego lata zapraszamy do Costa Coffee na kawę w delikatnej, ale mocno pobudzającej odsłonie. Cold Brew to idealny wybór dla spragnionych orzeźwienia. Ta zimna kawa serwowana jest w wersji klasycznej lub z aksamitną, mleczną pianką. A fanów owocowo-wakacyjnych smaków oczaruje wersja truskawkowa!
Zobacz także

Koktajlowa nowość - Dorato Blackcurrant

Wino musujące Dorato Blackcurrant ma smak czarnej porzeczki. Inspiracją do jego stworzenia był znany i lubiany francuski aperitif - koktajl Kir Royal. To największa premiera marki od kilkunastu lat.

Deska serów prosto z Polski? Tak, chef!

Chefs Culinar przedstawia kompozycję serów, która nie umknie uwadze gości.

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

Już 200 produktów nowych marek własnych w ofercie Makro

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła już 200 produktów nowych marek własnych przeznaczonych dla specjalistów w gastronomii: Makro Chef i Makro Professional.

Bakemaster

Bakemaster to nowa marka na rynku cukiernictwa i piekarnictwa. Są to produkty dedykowane dla branży cukierniczej i piekarniczej.

Frytki McCain SureCrisp - idealne w dostawie i na wynos

Bądź profesjonalistą w dostawie i na wynos! Sprawdź frytki McCain SureCrisp z niewidzialną powłoczką, która gwarantuje chrupkość i dłuższe utrzymanie ciepła w zamkniętej torbie w dostawie.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

