x

Nowość w ofercie Dilmah t-Series!

Kategoria: Produkty

Wyjątkowa linia herbat od Dilmah, która wzbogaci Twoją ofertę.

Elderflower with Cinnamon and Apple. Foto: materiały prasowe.
Elderflower with Cinnamon and Apple. Foto: materiały prasowe.
Natural Infusion of Blueberry and Clove. Foto: materiały prasowe.
Natural Infusion of Blueberry and Clove. Foto: materiały prasowe.
Dilmah t-Series to wyjątkowa linia herbat, gdzie każda z nich jest tzw. singlem, czyli posiada niepowtarzalne, regionalne cechy. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów wzbogaciliśmy ofertę linii o 2 nowe napary: Elderflower with Cinnamon and Apple - naturalny bezkofeinowy napar o zapachu świeżo upieczonej szarlotki, łączący w sobie słodko-kwaśne nuty jabłka, korzennego cynamonu oraz kwiatu czarnego bzu, oraz Natural Infusion of Blueberry and Clove - intensywnie ciemnoczerwona barwa tego bezkofeinowego naparu skrywa oryginalną kompozycję owoców leśnych i cejlońskich goździków. Pikantne, a zarazem lekko kwiatowe nuty rozwijają się w kierunku korzennego, słodkiego finału.

Gourmet Foods Sp. z o. o.
ul. Wybrzeże Gdyńskie 6a
01-531 Warszawa
info@gourmetfoods.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

Nowość: Grube frytki Ultimate 18 mm

Tworząc Frytki Ultimate Farm Frites, frima myślała o szerokim rynku angielskich restauracji i pubów poszukujących grubych frytek mrożonych, które naprawdę rywalizują jakościowo z ciętymi ręcznie frytkami.

POLECANE DLA CATERINGU

Urządzenia Metro-Catering-System idealnie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie wymagane są szybkość, niezawodność, trwałość i bezawaryjność. Klient zyskuje nie tylko wysoką jakość produktów, ale także większą wydajność produkcyjną.

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

GWIAZDORSKA OBSADA TWOJEGO MENU? TAK, CHEF!

Homar to prawdziwy celebryta wśród owoców morza, a także wschodząca gwiazda oferty Chefs Culinar. Jest uznawany za jeden z najszlachetniejszych i najdelikatniejszych przysmaków świata.

ZIMOWE INSPIRACJE MONIN. KAWA ZIMĄ

Kawa i ciastko to ulubiona para podczas chwili dla siebie lub dla umilenia spotkania. Inspirując się tą kombinacją, tworzymy receptury, które wyciągają esencję tego połączenia, oferując aromat kawy i ulubionego deseru w jednym napoju.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu casual?

Karta napojów w restauracji casualowej to jeden z filarów przychodów lokalu i należy ją traktować równie poważnie jak kartę dań, a zatem tworzyć na podstawie profesjonalnej wiedzy i umiejętnie sprzedawać.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej