x

Pokazywane w serwisie treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356).
Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć pełną wersję artykułu.
Tak, pokaż artykuł Nie wyrażam zgody

Fuzja podkarpackich smaków: lokalne wina i regionalne produkty

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Podróż po kulinariach i winach Podkarpacia.

Lokalne wina najlepiej smakują z regionalnym jedzeniem. Na warsztatach uczestnicy będą mogli skosztować specjalnie przygotowanej fuzji smaków: podkarpackich win i pysznego jedzenia z południowo-wschodniego krańca Polski. Podkarpacie ma bardzo wiele do zaoferowania zarówno w kieliszku, jak i na talerzu. Obiecujemy nie tylko wina likierowe i proziaki, ale dużo, dużo więcej…

Prowadzenie: WINNICOMANIA

Bilety w cenie 50 zł dostępne na: https://evenea.pl/event/828053-14xivmdwwarsztaty4

Miejsce: Salon Win, w Jaśle, ul. Wyspiańskiego 16

Organizatorami warsztatów są Jasielskie Stowarzyszenie Winiarzy "Vinum pro cultura", Stowarzyszenie Sommelierów Polskich i Winnicomania, partnerami: Miasto Jasło i Województwo Podkarpackie.

Magazyn „Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej