x

Zamówienia na Pyszne.pl w Poznaniu z darmową dostawą

Kategoria: Twój biznes - oferta

Serwis do zamawiania jedzenia Pyszne.pl uruchamia w Poznaniu usługę darmowej dostawy jedzenia. Pomarańczowa flota kurierów na rowerach elektrycznych będzie realizować błyskawiczne dostawy z wielu nowych restauracji, które korzystać będą z tej usługi.

Do szerokiej oferty restauracji dostępnych online dołączą takie lokale jak Tapasta, MO.BAR czy Frontiera. Aby umożliwić klientom zamówienia z restauracji, które nie dysponują własnymi dostawcami, Pyszne.pl zapewniło im zespół kurierów. Rozwiązując problem braku dostawców, udało się pozyskać do współpracy wiele nowych, atrakcyjnych restauracji. Dzięki temu klienci nie tylko będą mieli dostęp do bardziej zróżnicowanej oferty jedzenia, ale także szybszy, przyjazny dla środowiska sposób dostawy. Do jego zalet należą również brak dodatkowych opłat i możliwość śledzenia zamówienia na żywo.

- Dzięki nowej usłudze nasi użytkownicy z Poznania mają teraz dostęp do menu najpopularniejszych restauracji w mieście, które do tej pory nie oferowały własnych dostaw. Przyłączenie się do Pyszne.pl pomaga restauracjom w zwiększeniu świadomości swojej marki, dotarciu do nowej grupy klientów oraz znaczącym zwiększeniu własnych obrotów. W szczególności w godzinach, gdy ruch w lokalach jest mniejszy - mówi współzałożyciel i dyrektor zarządzający serwisu Arkadiusz Krupicz.
Kurierzy Pyszne.pl są zatrudnieni i ubezpieczeni zgodnie z obowiązującym prawem. Mają także do dyspozycji nowoczesne rowery elektryczne, dzięki czemu nie muszą korzystać z własnych środków transportu. Rozwiązanie to sprzyja zrównoważonemu rozwojowi i jest przyjazne dla środowiska.
Po zarejestrowaniu kurierzy uczestniczą w intensywnym programie szkoleniowym i regularnych treningach, które promują bezpieczeństwo na drodze zarówno ich samych, jak i innych uczestników ruchu drogowego. Są także stale wspierani przez dyspozytora, co zapewnia kontrolę jakości i punktualną dostawę.
Kurierzy są wyposażeni w odzież dostosowaną do pory roku, a także w nowoczesny plecak termiczny, który utrzymuje odpowiednią temperaturę dostarczanego jedzenia. Dostawy realizowane przez kurierów Pyszne.pl w innych miastach w Polsce zajmują średnio pół godziny.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

30 lat działalności firmy Fanex

Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, w bieżącym roku obchodzi jubileusz 30-lecia istnienia firmy. W ciągu tego czasu z kilkuosobowej firmy powstał prężnie i dynamicznie działający podmiot, który zatrudnia obecnie ponad 300 osób.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

NOWINKI IT

Oprogramowanie w gastronomii rządzi się swoimi prawami, a jego wybór i zróżnicowanie może przyprawić o zawrót głowy. Każdy większy lokal gastronomiczny wyposażony jest w terminal POS, bez którego normalne funkcjonowanie nie byłoby możliwe. Jakie nowinki oferuje rynek oprogramowania?

Śliwki kalifornijskie - spada znaczenie ich ceny

Według najnowszych badań spada liczba polskich konsumentów, dla których głównym kryterium zakupu suszonych śliwek jest cena. Przybywa natomiast tych, którzy przy zakupie kierują się wiedzą o zdrowotnych właściwościach tych owoców.

Riemerschmid z myślą o Profesjonalistach? Tak, Chef!

W ofercie Chefs Culinar znajdziemy nowość dla profesjonalistów.

Daj swojemu start-upowi szansę na sukces!

Wystartował konkurs przeznaczony dla start-upów - Food Innovation Challenge. Podczas kwietniowych targów WorldFood Poland będzie można zawalczyć o nagrodę w wysokości 60 tysięcy zł. Już sam udział w rywalizacji umożliwia szerokie dotarcie do potencjalnych inwestorów i najważniejszych osób z branży.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej