Zamówienia na Pyszne.pl w Poznaniu z darmową dostawą
Kategoria: Twój biznes - oferta

Serwis do zamawiania jedzenia Pyszne.pl uruchamia w Poznaniu usługę darmowej dostawy jedzenia. Pomarańczowa flota kurierów na rowerach elektrycznych będzie realizować błyskawiczne dostawy z wielu nowych restauracji, które korzystać będą z tej usługi.

Do szerokiej oferty restauracji dostępnych online dołączą takie lokale jak Tapasta, MO.BAR czy Frontiera. Aby umożliwić klientom zamówienia z restauracji, które nie dysponują własnymi dostawcami, Pyszne.pl zapewniło im zespół kurierów. Rozwiązując problem braku dostawców, udało się pozyskać do współpracy wiele nowych, atrakcyjnych restauracji. Dzięki temu klienci nie tylko będą mieli dostęp do bardziej zróżnicowanej oferty jedzenia, ale także szybszy, przyjazny dla środowiska sposób dostawy. Do jego zalet należą również brak dodatkowych opłat i możliwość śledzenia zamówienia na żywo.

- Dzięki nowej usłudze nasi użytkownicy z Poznania mają teraz dostęp do menu najpopularniejszych restauracji w mieście, które do tej pory nie oferowały własnych dostaw. Przyłączenie się do Pyszne.pl pomaga restauracjom w zwiększeniu świadomości swojej marki, dotarciu do nowej grupy klientów oraz znaczącym zwiększeniu własnych obrotów. W szczególności w godzinach, gdy ruch w lokalach jest mniejszy - mówi współzałożyciel i dyrektor zarządzający serwisu Arkadiusz Krupicz.
Kurierzy Pyszne.pl są zatrudnieni i ubezpieczeni zgodnie z obowiązującym prawem. Mają także do dyspozycji nowoczesne rowery elektryczne, dzięki czemu nie muszą korzystać z własnych środków transportu. Rozwiązanie to sprzyja zrównoważonemu rozwojowi i jest przyjazne dla środowiska.
Po zarejestrowaniu kurierzy uczestniczą w intensywnym programie szkoleniowym i regularnych treningach, które promują bezpieczeństwo na drodze zarówno ich samych, jak i innych uczestników ruchu drogowego. Są także stale wspierani przez dyspozytora, co zapewnia kontrolę jakości i punktualną dostawę.
Kurierzy są wyposażeni w odzież dostosowaną do pory roku, a także w nowoczesny plecak termiczny, który utrzymuje odpowiednią temperaturę dostarczanego jedzenia. Dostawy realizowane przez kurierów Pyszne.pl w innych miastach w Polsce zajmują średnio pół godziny.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Ekspozycja sprzętu gastronomicznego w katowickim Makro

Blisko 300 artykułów wyposażenia dla gastronomii od czołowych producentów zgromadzono w strefie ekspozycyjnej katowickiej hali Makro.

Powłoka do zadań specjalnych

Trudno wyobrazić sobie pracę w nowoczesnej restauracji bez naczyń z nieprzywierającą powierzchnią.

ODETCHNIJ PEŁNĄ PIERSIĄ W KUCHNI

Kuchnia bez systemu wentylacyjnego przypomina dzban bez ucha - gotowanie w niej jest możliwe, ale wyjątkowo trudne i męczące. Szczególnie ważne jest zbieranie zysków ciepła i wilgoci bezpośrednio nad stanowiskami, które je generują. Sama wentylacja nie wystarczy dlatego z pomocą przychodzą okapy.

Czysta kuchnia wizytówką restauracji

Coraz więcej restauracji stawia na gotowanie na oczach gości, w otwartej kuchni. Aby konsumenci jedli oczami ze smakiem, restauracja musi lśnić czystością! Kompleksowe podejście do higieny na pewno się opłaci.

Zarządzanie gastronomią wkracza w nowy wymiar

Zarządzanie lokalem gastronomicznym, tym mikro, jak również dużym, sieciowym biznesem, często bywa bardzo uciążliwe i realizowane jest w mało przyjazny menedżerowi sposób. Norbert Redkie z Trustu zapowiada rewolucję w tym obszarze.

ROZWIĄZANIE DLA CUKIERNIKÓW: SCHŁADZARKOZAMRAŻARKI SZOKOWE

Współczesna cukiernia to już nie miejsce do którego wpada się na kawę i wuzetkę. Klienci oczekują coraz więcej, a cukiernie aby wyróżnić swoją ofertę, muszą proponować coraz bardziej wyszukane desery. Zadanie to niewątpliwie ułatwia stosowanie schładzarkozamrażarek szokowych.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej