x

Zamówienia na Pyszne.pl w Poznaniu z darmową dostawą

Kategoria: Twój biznes - oferta

Serwis do zamawiania jedzenia Pyszne.pl uruchamia w Poznaniu usługę darmowej dostawy jedzenia. Pomarańczowa flota kurierów na rowerach elektrycznych będzie realizować błyskawiczne dostawy z wielu nowych restauracji, które korzystać będą z tej usługi.

Do szerokiej oferty restauracji dostępnych online dołączą takie lokale jak Tapasta, MO.BAR czy Frontiera. Aby umożliwić klientom zamówienia z restauracji, które nie dysponują własnymi dostawcami, Pyszne.pl zapewniło im zespół kurierów. Rozwiązując problem braku dostawców, udało się pozyskać do współpracy wiele nowych, atrakcyjnych restauracji. Dzięki temu klienci nie tylko będą mieli dostęp do bardziej zróżnicowanej oferty jedzenia, ale także szybszy, przyjazny dla środowiska sposób dostawy. Do jego zalet należą również brak dodatkowych opłat i możliwość śledzenia zamówienia na żywo.

- Dzięki nowej usłudze nasi użytkownicy z Poznania mają teraz dostęp do menu najpopularniejszych restauracji w mieście, które do tej pory nie oferowały własnych dostaw. Przyłączenie się do Pyszne.pl pomaga restauracjom w zwiększeniu świadomości swojej marki, dotarciu do nowej grupy klientów oraz znaczącym zwiększeniu własnych obrotów. W szczególności w godzinach, gdy ruch w lokalach jest mniejszy - mówi współzałożyciel i dyrektor zarządzający serwisu Arkadiusz Krupicz.
Kurierzy Pyszne.pl są zatrudnieni i ubezpieczeni zgodnie z obowiązującym prawem. Mają także do dyspozycji nowoczesne rowery elektryczne, dzięki czemu nie muszą korzystać z własnych środków transportu. Rozwiązanie to sprzyja zrównoważonemu rozwojowi i jest przyjazne dla środowiska.
Po zarejestrowaniu kurierzy uczestniczą w intensywnym programie szkoleniowym i regularnych treningach, które promują bezpieczeństwo na drodze zarówno ich samych, jak i innych uczestników ruchu drogowego. Są także stale wspierani przez dyspozytora, co zapewnia kontrolę jakości i punktualną dostawę.
Kurierzy są wyposażeni w odzież dostosowaną do pory roku, a także w nowoczesny plecak termiczny, który utrzymuje odpowiednią temperaturę dostarczanego jedzenia. Dostawy realizowane przez kurierów Pyszne.pl w innych miastach w Polsce zajmują średnio pół godziny.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Przestrzeń sezonowa

Ogródek restauracji czy kawiarni latem to najbardziej pożądane miejsce. W letnim sezonie powstaje też coraz więcej lokali, które działają wyłącznie plenerowo. Jak ciekawie zaaranżować, wyposażyć i zadaszyć gastroogródek?

Fanex wprowadził wegański sos majonezowy VEGA MAJO ze znakiem V-Label

Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

Postaw na higienę z produktami Tork

Z badania Hygiene Matters przeprowadzonego w 2018 roku w grupie 15 530 respondentów wynika, że 44% gości unika wizyt w łazience, obawiając się o jej czystość.

Łazienka na medal - goście to docenią!

Czysta i zadbana łazienka to najlepsza wizytówka każdej restauracji. Jest również ważnym elementem tworzenia przyjemnego i komfortowego doświadczenia w trakcie wizyty gości. Klimatyczne, dobrze zaprojektowane i praktyczne wnętrza lokali gastronomicznych to coś, co niewątpliwie przyciąga gości.

Frytura

Oferta tłuszczów smażalniczych na rynku jest ogromna. Aby wybrać najlepszy, należy zwrócić uwagę na podstawowe parametry jakości, dzięki czemu łatwiej będzie dobrać tłuszcz do planowanego zastosowania oraz wydłużyć jego żywotność.

NOWE MAGAZYNY CHEFS CULINAR W POLSCE

Na przełomie 2016 i 2017 r. firma Chefs Culinar wzbogaciła się o dwa magazyny: w Poznaniu i Ożarowie Mazowieckim.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej