x

Letnia trasa Prymat Mega Food Truck

Kategoria: Wydarzenia - otwarte    28.06.2019

Prymat po raz kolejny rusza w letnią trasę ze swoim Mega Food Truckiem. Tego lata będzie można spotkać kulinarną ekipę w plenerze, gdzie amatorzy dobrego jedzenia będą mieli okazję zobaczyć Prymat w zupełnie nowej odsłonie!

Prymat Mega Food Truck. Foto: materiały prasowe.
Prymat Mega Food Truck. Foto: materiały prasowe.
Mega Food Truck marki Prymat i Robert Sowa wraz z ekipą pojawią się na popularnych imprezach plenerowych w całej Polsce, na przykład na Święcie Golonki w Pilźnie czy Maliniakach w Kraśniku.

Uczestnicy miejskich imprez po raz pierwszy zobaczą wizualną zmianę słynnej ciężarówki oraz poznają nowe hasło marki: Prymat... i chcesz więcej!, które łączy w sobie miłość do jedzenia z pasją do gotowania.

Prymat Mega Food Truck to mobilna strefa zdrowych, lekkich i pysznych sałatek. Robert Sowa i jego ekipa będą serwować m.in. sałatkę włoską z cieciorką i chrupiącym boczkiem czy sałatkę francuską z jajkami przepiórczymi i wędzonym łososiem. Smaczne porcje zostaną doprawione przyprawami marki Prymat.

Zadbano też o tych, którzy szukają dodatkowych atrakcji. Na uczestników wydarzeń będą czekały konkursy przy kole fortuny w wielkim namiocie marki Prymat.

Serdecznie zapraszamy na nasze imprezy.

Prymat... i chcesz więcej!

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

"NOMA: MY PERFECT STORM"

Film o słynnej restauracji w Kopenhadze trafia do kolejnych kin - już wkrótce w Polsce. Pełnometrażowy film dokumentalny w reżyserii Pierra Deschampsa przedstawia sylwetkę René Redzepiego - szefa kuchni Nomy, który zrewolucjonizował współczesną gastronomię, nie tylko skandynawską.

Letnia edycja Fine Dining Week

Sierpniowo-wrześniowy festiwal poświęcony jest szefom kuchni-innowatorom, tworzącym tożsamość polskiego haute cuisine. Popisowe pięciodaniowe menu w cenie 129 zł można rezerwować na FineDiningWeek.pl. Festiwal potrwa do 13 września w ośmiu miastach i regionach Polski.

Women in Coffee - wsparcie dla kobiet popłynie także z Polski

Women in Coffee to projekt mający na celu wsparcie emancypacji kobiet z krajów rozwijających się zaangażowanych w proces produkcji kawy. W tym roku w projekt angażuje się także Polska.

NOWE WYRÓŻNIENIA DLA POLSKICH RESTAURACJI

Na początku marca ukazała się najnowsza edycja jednego z najważniejszych przewodników gastronomicznych na świecie - Czerwonego Przewodnika "Main Cities of Europe ". Po raz kolejny wydawnictwo obejmuje dwa polskie miasta: Warszawę i Kraków.

Paco Pérez pomaga w Gdańsku

Paco Pérez, jeden z najwybitniejszych kucharzy świata, który prowadzi restaurację Arco w Olivii Star na stałe zadomowił się w Gdańsku, a teraz pomaga gdańskiemu szpitalowi zakaźnemu.

CERTYFIKAT SMAKU

19 maja podczas uroczystej gali w restauracji Mielżyński Wines & Spirits w Warszawie odbyła się gala finałowa I edycji akcji "Kukbuk poleca". Producenci mogli przesyłać do redakcji "Kukbuka" próbki swoich produktów, a najlepsze z nich otrzymały szereg korzyści płynących z posiadania certyfikatu.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej