Plenerowy kompleks zacumuje na Bulwarze Grzymały - Siedleckiego, obok mostu Poniatowskiego. Do tej pory odbyły się dwie, weekendowe edycje Wielkiej Uczty w Centrum Praskim Koneser. Uczta przy wspólnej biesiadnej ławie w nowej lokalizacji odbywać się będzie w każdy weekend, aż do połowy września.
Wielka Uczta to nowy sposób na odkrywanie smaków, poszukiwanie kulinarnych uniesień i zaspokajanie apetytów. W menu znajdziecie specjały z 20 warszawskich lokali gastronomicznych i od streetfoodowych wystawców. Będą także stoiska z produktami mięsnymi, wegetariańskimi, wegańskimi, bez laktozy, alkoholem, słodyczami, kiszonkami i kuchniami z całego świata.


Wielka Uczta Warszawska nad Wisłą


Popularna formuła kulturalnego biesiadowania w plenerze znana z europejskich stolic i śródziemnomorskich miasteczek tego lata zawita nad Wisłę! 29 czerwca otworzy się Wielka Uczta Warszawska.
Zobacz także

Fuzja podkarpackich smaków: lokalne wina i regionalne produkty

Podróż po kulinariach i winach Podkarpacia.

Nadmorski festiwal whisky po raz 6.

23 i 24 sierpnia w Jastrzębiej Górze, odbędzie się VI edycja pierwszego i największego festiwalu whisky w Polsce.

Europejski Kongres Gastronomiczny "Food & Art & Technology"

Już w październiku w ramach Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej - Kraków 2019 odbędzie się międzynarodowa konferencja gastronomiczno-biznesowa.

Alkomat i wino, czyli jak degustować odpowiedzialnie

Warsztaty z rodzaju pożytecznych, lecz absolutnie nie pozbawione przyjemności. Nie tylko dla kierowców.

Dzień Kobiet z California Wines

Trzeba obudzić zmysły na wiosnę! California Wines, Raffles Europejski Warsaw, Towarzystwo Przyjaciół Kilku i Taste It All przygotowują winiarską celebrację Dnia Kobiet.

Festiwal Ziemniaków

Ziemniaki mają większy potencjał niż rola dodatku do mięsa. Będzie można się o tym przekonać na Festiwalu Ziemniaków w warszawskim Bistro Barze WuWu, który odbędzie się 7 lutego o godz. 19.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

