x

Ekspozycja sprzętu gastronomicznego w katowickim Makro

Kategoria: Twój biznes - oferta

Blisko 300 artykułów wyposażenia dla gastronomii od czołowych producentów zgromadzono w strefie ekspozycyjnej katowickiej hali Makro.

Oferta dla gastronomii w katowickim Makro. Foto: materiały prasowe.
Oferta dla gastronomii w katowickim Makro. Foto: materiały prasowe.
Oprócz produktów marki Makro Professional, w asortymencie pojawiły się urządzenia i akcesoria czołowych producentów w konkurencyjnych cenach. Na półkach znalazł się zarówno drobny sprzęt kuchenny, taki jak frytkownice, kociołki czy wilki, ale także duże witryny chłodnicze i urządzenia grzewcze.
Zakres usług punktu sprzedaży obejmuje instalacje sprzętu i jego serwisowanie. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16 istnieje możliwość skorzystania z porady eksperta. Przedstawiciel firmy M&M Gastro udzieli doradztwa z zakresu odpowiedniego doboru sprzętu, wykonania projektu technicznego, montażu, przeszkolenia pracowników czy uzyskiwania źródeł finansowania inwestycji. M&M Gastro to lider na rynku sprzedaży i serwisowania profesjonalnego wyposażenia dla gastronomii.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Ergonomicznie i ekonomicznie

Odpowiednio dobrany sprzęt to podstawa w każdej profesjonalnej kuchni. Jak wybrać wyposażenie przy ograniczonej przestrzeni zaplecza i jak zoptymalizować inwestycje? Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę.

Riemerschmid z myślą o Profesjonalistach? Tak, Chef!

W ofercie Chefs Culinar znajdziemy nowość dla profesjonalistów.

Nowość od firmy Tork

W miejscach o dużym natężeniu ruchu np. na stadionach, lotniskach, w centrach handlowych, łazienki są często zatłoczone i brudne, a ich utrzymanie w czystości stanowi duże wyzwanie. Aby zapobiec tego rodzaju problemom, Tork opracował nowy system do wycierania rąk - Tork PeakServe®

ŚWIEŻE POWIETRZE

Jak pozbyć się uciążliwego zapachu na restauracyjnym zapleczu, dbając tym samym o komfort pracowników i gości? Przedstawiamy wybór okapów oraz systemów wentylacyjnych i doradzamy: co należy wziąć pod uwagę i jak wybrać ten optymalny do swojego lokalu.

Jak wybrać zmywarkę?

Czyste naczynia to wizytówka każdej gastronomii - od niewielkiego baru czy lokalnej kawiarni, przez street food, aż po restaurację fine dining. Dlatego zmywaka stała się nieodłącznym elementem wyposażenia każdego lokalu.

Cold brew i spółka

Cold brew, kawa, która powstaje na skutek powolnego macerowania w zimnej wodzie, pojawiła się na naszym rynku już kilka lat temu. Wszystko wskazuje jednak na to, że w tym roku, tak jak i w ubiegłym, cold brew będzie jednym z najpopularniejszych napojów kawowych podawanych na zimno.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej