x

PODRÓŻUJEMY - Targi Książki Kulinarnej

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

W weekend 19-21 lipca w Centrum Sztuki Współczesnej w Warszawie odbędą się 7. Targi Książki Kulinarnej. Motywem przewodnim targów będzie podróżowanie ze smakiem.

7. Targi Książki Kulinarnej - plakat. Foto: materiały prasowe,
7. Targi Książki Kulinarnej - plakat. Foto: materiały prasowe,
"Kiedy podróżuję jem, kiedy jem podróżuję" – takie motto towarzyszy inicjatorce i organizatorce targów, Marcie Gessler. Dlatego właśnie hasłem przewodnim tej edycji wydarzenia będzie PODRÓŻUJEMY. Uczestnicy targów dowiedzą się, jakie najdziwniejsze rzeczy związane z jedzeniem przywieźli ze swoich eskapad goście Marty Gessler.

Oprócz możliwości zakupienia książek kulinarnych najlepszych wydawnictw, Targi Książki Kulinarnej jak zawsze są okazją do spotkania najpopularniejszych postaci ze świata gastronomii – pasjonatów, ekspertów, kulinarnych podróżników, szefów kuchni i restauratorów oraz oczywiście autorów książek. Nie zabraknie spotkań wokół najnowszych publikacji, warsztatów, a przede wszystkim inspirujących rozmów.

Tegoroczna edycja Targów Książki Kulinarnej jest biletowana. W cenie biletu – 10 zł (dla dzieci do lat 12 wstęp na wydarzenie jest bezpłatny) – wstęp na aktualne wystawy w Centrum Sztuki Współczesnej U-jazdowski oraz SMEG wyciskany na żywo ze świeżych owoców.

Targi Książki Kulinarnej
19-21 lipca 2019 (piątek-niedziela)
Centrum Sztuki Współczesnej, ul. Jazdów 2, Warszawa

Organizator: Marta Gessler, Qchnia Artystyczna
www.targiksiazkikulinarnej.pl
www.instagram.com/qchniaartystyczna/
www.qchnia.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej