x

Bobby Burger otwiera 40 lokal - na warszawskich Bielanach

Kategoria: Miejsca

Siedem lat temu jeden food truck, dziś 40 barów w dużych polskich miastach - takim wynikiem może pochwalić się Bobby Burger. Sieciówka właśnie uruchomiła swoją pierwszą burgerownię na warszawskich Bielanach.

Bobby Burger w Galerii Młociny. Foto: materiały prasowe.
Bobby Burger w Galerii Młociny. Foto: materiały prasowe.
Burgerownia zajmuje 82 m kw., a jej wnętrze zdobi mural zaprojektowany i wykonany przez warszawski duet artystyczny Takie Pany, nawiązujący do położonej w sąsiedztwie Huty Warszawa. Lokal otwarto w Galerii Młociny, najnowszym koncepcie rozrywkowo-handlowym w Warszawie. Mieści się w Karuzeli, czyli jednej z podstref restauracyjnych w tym obiekcie.

Zależy nam, by lokale pod szyldem Bobby Burger znajdowały się w miejscach tętniących życiem, które sprzyjają wspólnemu spędzaniu czasu. Historia marki zaczęła się w Warszawie, jednak do tej pory nie mieliśmy lokalu w stołecznej „zielonej dzielnicy”. Co więcej, Galeria Młociny oferuje ciekawy koncept łączący dobre jedzenie i rozrywkę, dlatego zdecydowaliśmy się być jego częścią – mówi Maciej Sobolewski, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży w Bobby Burger.

W menu bielańskiego Bobby Burgera klienci znajdą klasyki: kultowe burgery ze 100 proc. wołowiny, propozycje drobiowe i aż 4 opcji wegetariańskie. Odpowiadając na potrzeby klientów, Bobby Burger wprowadził bezglutenowy wariant bułki oraz możliwość modyfikowania składników – od serów, po sosy, warzywa i kotlety. Oferta lokalu obejmuje również propozycje sezonowe, jak dostępny od czerwca burger Sex Appear, w którym fani zaskakujących połączeń smakowych znajdą sałatę, ser cheddar, ogórki konserwowe, bekon i pojedynczą lub podwójną 100 proc. wołowinę, wzbogaconą słodkim smakiem gruszki.

Lokal czynny jest codziennie od godz. 10 do 22 (w niedziele, również niehandlowe – od 10 do 21).

 

 

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Bobby Burger łączy siły z Wegeguru

Do sieci Bobby Burger dołączył Michał Kiciński z konceptem Wegeguru, tworząc Real Food SA. Nowy podmiot wystartuje w maju ze zbiórką crowdfundingową na Crowdway.pl. Chce pozyskać 4 miliony złotych na nowe lokale.

Bistro Kromki na warszawskim Muranowie

Na warszawskim Muranowie od roku, a konkretnie od lutego 2018 r., działa nowoczesne i sympatyczne bistro Kromki. Przycupnęło wśród ciągnących się między aleją Solidarności a Nowolipkami niskimi pawilonami, w których kryją się fast foody oraz sklepiki np. z cygarami, alkoholem czy kosmetykami.

Fork Restaurant w Warszawie - polska kuchnia z międzynarodowym akcentem

Fork Restaurant to drugi autorski lokal znanego szefa kuchni Roberta Sowy. Działa od października ub.r. przy ul. Wspólnej, zaledwie dwie przecznice od pierwszego konceptu - N31 przy Nowogrodzkiej, który w ciągu trzech lat działalności doczekał się tytułu Najlepszej Restauracji w Polsce 2017.

MAX Premium Burgers już w Poznaniu!

14 sierpnia o godzinie 10 swoje drzwi dla gości otworzyła pierwsza restauracja szwedzkiej sieci MAX Premium Burgers w Poznaniu.

Restauracja The Time

To jedno z miejsc w odrestaurowanej zabytkowej kamienicy Młyńska 12, należącej do grupy Ilonn.

HYGGE BISTRO

W Krakowie na Ruczaju powstało Hygge Bistro. Skoncentrowane jest na pochodzącym z Danii stylu życia hygge, polegającym na odnajdywaniu szczęścia w prostych życiowych czynnościach, takich jak picie, jedzenie, rozmawianie, bycie.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej