Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach
Kategoria: Produkty

Żywiec Zdrój wprowadził na rynek krystaliczną górską wodę źródlaną w pięknych, szklanych butelkach. To pierwszy produkt marki stworzony z myślą o rynku HoReCa.

Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach. Foto: materiały prasowe.
Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach. Foto: materiały prasowe.
Woda dostępna jest w dwóch wariantach – niegazowanym i gazowanym, w butelkach o pojemnościach 0,3 l  i 0,7 l. Po wodę Żywiec Zdrój w szklanych butelkach mogą już teraz sięgać konsumenci w wybranych restauracjach i kawiarniach na terenie całej Polski, a już od jesieni 2019 r. produkt będzie można kupić również w wybranych punktach sprzedaży w całym kraju.

Krystaliczna górska woda źródlana Żywiec Zdrój, tworzona przez naturę w sercu Żywiecczyzny, jest naturalnie filtrowana przez piaskowce magurskie. Odpowiednia kompozycja składników mineralnych nadaje jej delikatny smak, który sprawia, że stanowi idealne dopełnienie każdego posiłku. Marka Żywiec Zdrój, we współpracy z hydrosommelierem przygotowała produkt, z jednej strony nawiązujący do cenionego przez konsumentów, charakterystycznego nagazowania klasycznej wody gazowanej Żywiec Zdrój Mocny Gaz, z drugiej natomiast, dzięki dodaniu struktury perlage, dopasowany do potrzeb rynku HoReCa.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej