x

TABASCO® i Kikkoman na CJG24 Festival 2019

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    12.06.2019

Głodni wrażeń na czerwcowy weekend? Znane marki, kultowych sosów TABASCO® i naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman mają dla Was coś specjalnego. W piątek i sobotę, 14 i 15 czerwca zapraszają do strefy chillout na Co Jest Grane24 Festival 2019 w Parku Ujazdowskim w Warszawie.

Foodtuck TABASCO i Kikkoman. Foto: materiały prasowe.
Foodtuck TABASCO i Kikkoman. Foto: materiały prasowe.
Podczas plenerowej imprezy, na której wystąpią największe gwiazdy polskiej sceny muzycznej, zadebiutuje foodtruck TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill, w którym będzie można spróbować niepowtarzalnych specjałów Gerarda Ryttera. Wzbogacone sosami TABASCO®  oraz naturalnym umami zawartym w sosach Kikkoman potrawy, znajdą uznanie nawet najbardziej wymagających smakoszy. W imprezie swój udział zapowiedzieli również znani kucharze Tomasz Jakubiak i Aureliusz Wilk.

Jeśli chcecie zobaczyć Gerarda Ryttera osobiście w akcji, przyjdźcie do foodtrucka TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill na pokazy kulinarne. Mistrz kuchni przygotował prawdziwe widowisko.

W strefie chillout TABASCO® Kikkoman Grill & Chill znajdziecie też miejsce do wypoczynku. Na gości czekają wygodne leżaki. Dla wszystkich przygotowano atrakcyjne konkursy. Do wygrania są oryginalne gadżety i zestawy grillowe TABASCO® i Kikkoman w sam raz na letni piknik.

Zaglądajcie na fanpage @TABASCOPL oraz @KikkomanPolska. Posty z ciekawymi zdjęciami produktów TABASCO® i Kikkoman mają szanse na festiwalowy zestaw nagród.

Ucztowanie zacznie się w piątek od 17:30, a w sobotę już od 16:30. Czekamy na Was przy foodtracku TABASCO® Kikkoman Grill & Chill.

Wbijajcie na pokazy i degustacje. Będzie przepysznie!

Autor tekstu: Wojciech Piasecki
O AUTORZE
Wojciech Tomasz Piasecki
Z wykształcenia mgr inż technologii żywności i żywienia człowieka. Od 13 lat związany z branżą żywności jako technolog i dziennikarz. Specjalizuje się w analizie sensorycznej, badaniach ilościowych i jakościowych na rynku FMCG, technologii gastronomicznej oraz dietetyce sportowej. Z zamiłowania kucharz i piekarz nieustannie poszukujący nowych smaków. Promuje kuchnię zdrową i zbilansowaną. Uwielbia podróże, zarówno te miejskie, jak i z plecakiem w nieznane.

Zobacz także

11. Festiwal Win Niemieckich w Warszawie

Niemiecki Instytut Wina zaprasza na 11. już edycję Festiwalu Wina Niemieckiego - 11 kwietnia w warszawskim Domu Towarowym Braci Jabłkowskich. Swój udział w imprezie zapowiedzieli liczni producenci win, którzy chcą nawiązać kontakty handlowe z polskimi importerami.

VI Gala Premierowa Żółtego Przewodnika Gault&Millau

Premiera VI edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau i wręczenie nagród najlepszym szefom kuchni w Polsce odbędzie się 25 listopada 2019 r. w Warszawie!

Szychy na Szychcie - kolacja charytatywna

Charytatywna kolacja organizowana przez kulinarny kolektyw Szychy na Szychcie odbędzie się 13 czerwca na terenie skansenu w Pszczynie.

XV Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Jubileuszowe XV Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle odbędą się 28-29 sierpnia na jasielskim Rynku. Wielkie święto polskiego wina zgromadzi winiarzy z całego kraju, producentów z zagranicy, a także pasjonatów wina i amatorów pysznego jedzenia.

FILMS for FOOD - Alain Ducasse: kuchenne wyzwania

12 kwietnia o godz. 19:30 zaprezentowany zostanie film dokumentalny pt. "Alain Ducasse: kuchenne wyzwania" ("La quête d'Alain Ducasse" ). Po filmie odbędzie się też dyskusja o kuchni francuskiej z udziałem gości specjalnych.

Jedenasta edycja Slow Weekendu w Warszawie

Już 18 i 19 maja odbędzie się 11. Slow Weekend, impreza gromadząca w jednym miejscu polskich twórców #slow. Tegoroczna edycja zapowiada się wyjątkowo - po raz pierwszy targom towarzyszyć będzie muzyczny festiwal ulicy.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej