x

TABASCO® i Kikkoman na CJG24 Festival 2019

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium

Głodni wrażeń na czerwcowy weekend? Znane marki, kultowych sosów TABASCO® i naturalnie warzonych sosów sojowych i marynat Kikkoman mają dla Was coś specjalnego. W piątek i sobotę, 14 i 15 czerwca zapraszają do strefy chillout na Co Jest Grane24 Festival 2019 w Parku Ujazdowskim w Warszawie.

Foodtuck TABASCO i Kikkoman. Foto: materiały prasowe.
Foodtuck TABASCO i Kikkoman. Foto: materiały prasowe.
Podczas plenerowej imprezy, na której wystąpią największe gwiazdy polskiej sceny muzycznej, zadebiutuje foodtruck TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill, w którym będzie można spróbować niepowtarzalnych specjałów Gerarda Ryttera. Wzbogacone sosami TABASCO®  oraz naturalnym umami zawartym w sosach Kikkoman potrawy, znajdą uznanie nawet najbardziej wymagających smakoszy. W imprezie swój udział zapowiedzieli również znani kucharze Tomasz Jakubiak i Aureliusz Wilk.

Jeśli chcecie zobaczyć Gerarda Ryttera osobiście w akcji, przyjdźcie do foodtrucka TABASCO® /Kikkoman Grill&Chill na pokazy kulinarne. Mistrz kuchni przygotował prawdziwe widowisko.

W strefie chillout TABASCO® Kikkoman Grill & Chill znajdziecie też miejsce do wypoczynku. Na gości czekają wygodne leżaki. Dla wszystkich przygotowano atrakcyjne konkursy. Do wygrania są oryginalne gadżety i zestawy grillowe TABASCO® i Kikkoman w sam raz na letni piknik.

Zaglądajcie na fanpage @TABASCOPL oraz @KikkomanPolska. Posty z ciekawymi zdjęciami produktów TABASCO® i Kikkoman mają szanse na festiwalowy zestaw nagród.

Ucztowanie zacznie się w piątek od 17:30, a w sobotę już od 16:30. Czekamy na Was przy foodtracku TABASCO® Kikkoman Grill & Chill.

Wbijajcie na pokazy i degustacje. Będzie przepysznie!

Autor tekstu: Wojciech Piasecki
O AUTORZE
Wojciech Tomasz Piasecki
Z wykształcenia mgr inż technologii żywności i żywienia człowieka. Od 13 lat związany z branżą żywności jako technolog i dziennikarz. Specjalizuje się w analizie sensorycznej, badaniach ilościowych i jakościowych na rynku FMCG, technologii gastronomicznej oraz dietetyce sportowej. Z zamiłowania kucharz i piekarz nieustannie poszukujący nowych smaków. Promuje kuchnię zdrową i zbilansowaną. Uwielbia podróże, zarówno te miejskie, jak i z plecakiem w nieznane.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej