x

Vegan Brioche - bułka do burgerów! Nowość!

Kategoria: Produkty    06.06.2019

Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche.

Idealna dla wegan - wolna od tłuszczy zwierzęcych, bez oleju palmowego, bez mleka, masła i jaj. Bez emulgatorów i konserwantów. Apetyczna błyszcząca skórka, kapitalnie puszysty miękisz i delikatny, mleczny aromat. Lekko wyczuwalna słodycz bułki wzbogaca kanapkę o kolejny smak i wspaniale współgra z dodatkami.

Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o.o.
ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

ZIMOWE INSPIRACJE MONIN. KAWA ZIMĄ

Kawa i ciastko to ulubiona para podczas chwili dla siebie lub dla umilenia spotkania. Inspirując się tą kombinacją, tworzymy receptury, które wyciągają esencję tego połączenia, oferując aromat kawy i ulubionego deseru w jednym napoju.

NOWOŚCI OD MAESTRO SOL

Maestro Sol teraz dostępny w dwóch opakowaniach: funkcjonalnym wiadrze oraz ergonomicznym bag-in-box. Maestro Sol to płynna frytura dla profesjonalistów skomponowana w 100% z najwyższej jakości olejów roślinnych - słonecznika wysokooleinowego, rzepaku i palmy z certyfikowanych plantacji.

Koktajlowa nowość - Dorato Blackcurrant

Wino musujące Dorato Blackcurrant ma smak czarnej porzeczki. Inspiracją do jego stworzenia był znany i lubiany francuski aperitif - koktajl Kir Royal. To największa premiera marki od kilkunastu lat.

OBIETNICA NIEPOWTARZALNEGO SMAKU? TAK, CHEF!

Chefs Culinar oferuje produkty z linii WIBERG à la carte, w skład której wchodzą aromatyczne zioła i starannie wyselekcjonowane przyprawy z całego świata. Jedną z nich jest Orangia Sun - puder o intensywnym smaku świeżo startej skórki pomarańczowej z delikatną nutą owocu.

Apple & Blackberry - nowy smak napoju Fentimans

Połączenie słodkich i aromatycznych jabłek z orzeźwiającym smakiem cierpkich jeżyn - to nowy wariant napoju gazowanego Fentimans, który trafi na polski rynek. Stworzono go z myślą o konsumentach szukających sezonowych smaków i alternatywy do klasycznych napojów gazowanych.

POMIDORY PELATI (BEZ SKÓRKI) − FLAGOWY PRODUKT CIRIO

Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej