Vegan Brioche - bułka do burgerów! Nowość!
Kategoria: Produkty

Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche.

Idealna dla wegan - wolna od tłuszczy zwierzęcych, bez oleju palmowego, bez mleka, masła i jaj. Bez emulgatorów i konserwantów. Apetyczna błyszcząca skórka, kapitalnie puszysty miękisz i delikatny, mleczny aromat. Lekko wyczuwalna słodycz bułki wzbogaca kanapkę o kolejny smak i wspaniale współgra z dodatkami.

Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o.o.
ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
www.lantmannen-unibake.pl

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Woda Żywiec Zdrój w szklanych butelkach

Żywiec Zdrój wprowadził na rynek krystaliczną górską wodę źródlaną w pięknych, szklanych butelkach. To pierwszy produkt marki stworzony z myślą o rynku HoReCa.

Mniej znaczy więcej

Ekologia to jeden z najczęściej dyskutowanych tematów tego roku. Coraz więcej firm dąży do ograniczania ilości odpadów i emisji dwutlenku węgla. Essity, właściciel marki Tork, jest uznanym liderem w dziedzinie zrównoważonego rozwoju. Dlatego Tork wprowadził nowy system papieru toaletowego bez gilzy.

SERY NUOVA CASTELLI WŚRÓD NAJLEPSZYCH SERÓW NA ŚWIECIE

W Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards wybrano najlepsze sery na świecie.

Kompostowalna zastawa stołowa od MAKRO Polska

Artykuły jednorazowe z materiałów biodegradowalnych cieszą się coraz większą popularnością. W odpowiedzi na potrzeby rynku MAKRO Polska wprowadziło do swojej oferty pełen asortyment kompostowalnej zastawy stołowej.

Łosoś MOWI - sprawdza się u znanych szefów kuchni

Łosoś atlantycki MOWI wyróżnia się delikatnym smakiem, jędrnością i miękkością, a proces jego przetwarzania nie wymaga stosowania sztucznych aromatów, konserwantów i wzmacniaczy smaku.

Branża śliwki kalifornijskiej wprowadza nową markę

Nowa marka śliwek kalifornijskich ma reprezentować wszystko, co decyduje o niepowtarzalności tego produktu: świetne warunki uprawy, wiedzę pokoleń sadowników, perfekcyjny system suszenia oraz najwyższej jakości praktyki rolnicze.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej