

Vegan Brioche - bułka do burgerów! Nowość!


Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche.
Lantmännen Unibake Poland Sp. z o.o.o.
ul. Unii Lubelskiej 1, 61-249 Poznań
www.lantmannen-unibake.pl
Zobacz także

NUGGETSY SOJOWE

Nuggetsy sojowe w chrupiącej, kukurydzianej panierce

MATERIA ZŁOŻONA

Są coraz lepszej jakości i dostępne w rozmaitych rodzajach. Mogą stanowić dobrą wizytówkę lokalu. Serwetki papierowe - jak wybrać te najlepsze do restauracji? Oferta producentów daje ogromną elastyczność.

Roślinne burgery od Beyond Meat w ofercie Makro

Sieć Makro Polska wprowadziła do sprzedaży nowy produkt roślinny - burgery firmy Beyond Meat. To wegańska odpowiedź na klasyczną wersję z mięsem.

WOŁOWINA TRUDNA CZY ŁATWA

Wołowina w kuchni polskiej nigdy nie była tak popularna jak obecnie. Jednak podawana jest na zaledwie kilka sposobów. Najczęściej jest to pieczeń, bitki, tatar i szponder jako podstawa do rosołu lub zup.

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

Nowość dla dostaw do domu - frytki Crispy Coated

Superchrupiące frytki powlekane od Farm Frites - Chef’s Specials Crispy Coated są cięte z najlepszych ziemniaków i pokryte specjalną powłoczką bez glutenu zwiększającą chrupkość.
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

