x

ŚNIADANIOWA KLASYCZNA

Kategoria: Produkty    25.03.2019

Śniadaniowa Klasyczna to produkt, którego sekretem jest wyjątkowa, niezmienna od lat receptura bazująca na najwyższej jakości olejach roślinnych i mleku ukwaszonym.

Jest źródłem kwasów omega 3, nie zawiera konserwantów i ma wysoką zawartość witamin A, D, E. Charakterystyczną cechą produktu jest jego kremowa konsystencja, dzięki której łatwo się rozsmarowuje. Śniadaniowa polecana jest zwłaszcza do smarowania kanapek i past kanapkowych. Produkt dostępny w gramaturze 10 kg.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

NOWA STRONA INTERNETOWA BONDUELLE FOOD SERVICE

Firma, będąca liderem na rynku warzyw mrożonych i apertyzowanych, stawia na piękne zdjęcia oraz ciekawe przepisy. Oprócz wyszukiwarki dań, produktów czy samych warzyw użytkownik znajdzie również wiele inspiracji w zależności od zadania, które stoi przed nim w kuchni.

Vegan Brioche - bułka do burgerów! Nowość!

Udoskonalona wersja tradycyjnej francuskiej bułki brioche.

OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

RĘKAW RENGO HITEM CUKIERNICZYM

Gotowy do użycia rękaw cukierniczy z nadzieniami nagrodzono na jubileuszowej, 10. edycji targów Expo Sweet. Konkurs zorganizował "Przegląd Piekarski i Cukierniczy". Nagrody rozdano w trzech kategoriach. Rękaw Rengo zdobył tytuł Hitu Cukierniczego.

Egzotyczne mięsa w Makro Polska

Sieć hurtowni Makro Polska oferuje egzotyczne mięsa z krokodyla, strusia i kangura. Produkty z kategorii premium pozwolą urozmaicić menu restauracji i zaskoczyć gości oryginalnymi daniami.

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej