x

ŚNIADANIOWA KLASYCZNA

Kategoria: Produkty    25.03.2019

Śniadaniowa Klasyczna to produkt, którego sekretem jest wyjątkowa, niezmienna od lat receptura bazująca na najwyższej jakości olejach roślinnych i mleku ukwaszonym.

Jest źródłem kwasów omega 3, nie zawiera konserwantów i ma wysoką zawartość witamin A, D, E. Charakterystyczną cechą produktu jest jego kremowa konsystencja, dzięki której łatwo się rozsmarowuje. Śniadaniowa polecana jest zwłaszcza do smarowania kanapek i past kanapkowych. Produkt dostępny w gramaturze 10 kg.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

DREWNO CZYNI WHISKY

Około 75% ostatecznego smaku whisky pochodzi z beczki. Ekstrakty drewna zazwyczaj nadają destylatom złoty kolor i słodkie nuty. Liczące się destylarnie trzymają się bardzo sztywnych zasad regulujących procesy dojrzewania "wody życia" w beczkach.

Terminal płatniczy w twoim smartfonie

SIX Payment Services, spółka należąca do Worldline, lidera na rynku płatności elektronicznych w Europie, wraz z polskim fintechem SOFTPOS wprowadziła najbardziej wszechstronny na rynku terminal płatniczy typu SoftPos, który rewolucjonizuje rynek płatniczy w Polsce i na świecie.

POLICZKI Z SANDACZA, NIE TYLKO DLA SMAKOSZY

Ryby do menu można wprowadzać na wiele sposobów, jednak kreacja z reguły zaczyna się od filetów albo tuszek. Nowością na polskich stołach i - od niedawna także w ofercie Bidfood Farutex - są policzki z sandacza.

ReFood - zbędna żywność źródłem energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

(NIE) SAMYM CHLEBEM... CZYLI O PIECZYWIE W RESTAURACJACH

Choć jest produktem podstawowym, ma niemal nieskończenie wiele odmian. Może być dodatkiem lub istotnym składnikiem wielu dań. Niestety, często restauratorzy o tym zapominają. Co zrobić, by urozmaicić pieczywo oferowane w restauracji?

TRUFLA W MENU? TAK, CHEF!

Można podawać ją na surowo lub lekko podgrzaną. Stanowi idealny dodatek do makaronów, sosów, farszów, omletów oraz dań mięsnych (głównie z dziczyzną i drobiem).

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej