Zwracano uwagę na: skórkę, kolor sera, jego konsystencję oraz przede wszystkim na smak. W tegorocznej edycji konkursu sery Nuova Castelli otrzymały w sumie 12 medali: 5 złotych, 1 srebrny oraz 6 brązowych. Złotymi medalami nagrodzono: Taleggio PDO, Gorgonzola Piccante PDO, Parmigiano Reggiano 30-miesięczne PDO, Mozzarella di Bufala PDO, Mozzarella (produkcja w mleczarni Tinis).


SERY NUOVA CASTELLI WŚRÓD NAJLEPSZYCH SERÓW NA ŚWIECIE


W Bergen w Norwegii na corocznym konkursie World Cheese Awards wybrano najlepsze sery na świecie.
Zobacz także

TORK EASYCUBE

Firmy z branży sprzątającej chętnie wykorzystują nowe możliwości płynące z użytkowania nowoczesnej technologii. Ale od czego zacząć i jaki będzie rzeczywisty efekt? Odpowiedź dają wyniki najnowszych badań nad Tork EasyCube, wiodącym na świecie oprogramowaniem do zarządzania sprzątaniem obiektów.

PODWAWELSKA EKSTRA, ŻYWIECKA I KRAKOWSKA SUCHA GWARANCJĄ JAKOŚCI I SMAKU

Od ubiegłego roku trwa kampania informacyjno-promocyjna nawiązująca do zdrowych i świadomych wyborów konsumentów.

Linia Sosów Street Food Roleski

Linia Sosów Street Food Roleski to wyjątkowe receptury, które pozwalają cieszyć się smakiem jedzenia z ulic najodleglejszych miejsc na świecie.

BAR IS US

Stock Polska wystartowało z aplikacją BAR IS US - tylko dla barmanów.

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!

Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.

Nowe ciastka migdałowe Erlenbacher

Chrupiąco-kremowe kreacje nie zawierają glutenu ani oleju palmowego i są gotowe do podania już po chwili dzięki krótkiemu czasowi rozmrażania.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

