x

NOWA LINIA FRYTEK MCCAIN STAYCRISP

Kategoria: Produkty

Dostawa jedzenia to rosnący trend na rynku gastronomicznym. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta odnośnie do lepszej jakości dostarczanych posiłków, McCain wprowadził nową linię frytek powlekanych − McCain StayCrisp.

Dzięki niewidzialnej powłoczce frytki te są bardziej chrupiące i dłużej utrzymują ciepło. Frytki McCain StayCrisp to rozwiązanie uniwersalne, które pomoże zwiększyć liczbę zamówień w dostawie, ale również zagwarantuje wyjątkowo wysoką jakość dań w restauracji. W nowej linii produktów McCain StayCrisp dostępne są frytki o cięciu 6/6 mm i 9/9 mm, obydwa cięcia w wariantach ze skórką lub bez.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej