x

NOWA LINIA FRYTEK MCCAIN STAYCRISP

Kategoria: Produkty    25.03.2019

Dostawa jedzenia to rosnący trend na rynku gastronomicznym. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta odnośnie do lepszej jakości dostarczanych posiłków, McCain wprowadził nową linię frytek powlekanych − McCain StayCrisp.

Dzięki niewidzialnej powłoczce frytki te są bardziej chrupiące i dłużej utrzymują ciepło. Frytki McCain StayCrisp to rozwiązanie uniwersalne, które pomoże zwiększyć liczbę zamówień w dostawie, ale również zagwarantuje wyjątkowo wysoką jakość dań w restauracji. W nowej linii produktów McCain StayCrisp dostępne są frytki o cięciu 6/6 mm i 9/9 mm, obydwa cięcia w wariantach ze skórką lub bez.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej