NOWA LINIA FRYTEK MCCAIN STAYCRISP
Kategoria: Produkty

Dostawa jedzenia to rosnący trend na rynku gastronomicznym. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta odnośnie do lepszej jakości dostarczanych posiłków, McCain wprowadził nową linię frytek powlekanych − McCain StayCrisp.

Dzięki niewidzialnej powłoczce frytki te są bardziej chrupiące i dłużej utrzymują ciepło. Frytki McCain StayCrisp to rozwiązanie uniwersalne, które pomoże zwiększyć liczbę zamówień w dostawie, ale również zagwarantuje wyjątkowo wysoką jakość dań w restauracji. W nowej linii produktów McCain StayCrisp dostępne są frytki o cięciu 6/6 mm i 9/9 mm, obydwa cięcia w wariantach ze skórką lub bez.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej