WORKI PRÓŻNIOWE I SOUS-VIDE OD BIDFOOD FARUTEX
Kategoria: Produkty

W ofercie Bidfood Farutex pojawiły się właśnie worki próżniowe i do gotowania sous-vide − sygnowane nową marką własną BluPack.

Worki próżniowe wykonane są z folii o grubości 70 mikronów, która ochroni surowe mięso, ryby, sery, sosy, zupy, warzywa czy owoce przed drobnoustrojami, utratą wilgoci i uszkodzeniem podczas transportu. Worki pozwalają na łatwe porcjowanie i ewidencję produktów.

Worki vacuum występują w siedmiu najpopularniejszych rozmiarach. Worki przeznaczone zaś do gotowania sous vide o grubości 90 mikronów pomogą w przyrządzaniu i odgrzewaniu potraw, a specjalny skład surowcowy zapobiegnie reakcji jedzenia z opakowaniem.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej