x

WORKI PRÓŻNIOWE I SOUS-VIDE OD BIDFOOD FARUTEX

Kategoria: Produkty

W ofercie Bidfood Farutex pojawiły się właśnie worki próżniowe i do gotowania sous-vide − sygnowane nową marką własną BluPack.

Worki próżniowe wykonane są z folii o grubości 70 mikronów, która ochroni surowe mięso, ryby, sery, sosy, zupy, warzywa czy owoce przed drobnoustrojami, utratą wilgoci i uszkodzeniem podczas transportu. Worki pozwalają na łatwe porcjowanie i ewidencję produktów.

Worki vacuum występują w siedmiu najpopularniejszych rozmiarach. Worki przeznaczone zaś do gotowania sous vide o grubości 90 mikronów pomogą w przyrządzaniu i odgrzewaniu potraw, a specjalny skład surowcowy zapobiegnie reakcji jedzenia z opakowaniem.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej