x

NOWOŚCI OD MAESTRO SOL

Kategoria: Produkty    27.02.2017

Maestro Sol teraz dostępny w dwóch opakowaniach: funkcjonalnym wiadrze oraz ergonomicznym bag-in-box. Maestro Sol to płynna frytura dla profesjonalistów skomponowana w 100% z najwyższej jakości olejów roślinnych - słonecznika wysokooleinowego, rzepaku i palmy z certyfikowanych plantacji.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Precyzyjnie dobrane proporcje olejów zapewniają wyjątkową odporność na przemiany zachodzące w tłuszczu w wysokich temperaturach, wysoki punkt dymienia – powyżej 235°C, oraz wydłużony czas użytkowania – nawet o 40 proc. w stosunku do frytur palmowych. Płynna forma przyspiesza pracę i ułatwia filtrowanie. Obojętny smak i zapach Maestro Sol wydobywa naturalny charakter i aromat smażonych produktów. Więcej na www.maestrosol.pl.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

NEGRONI RUBINO OD MARTINI

Martini Riserva Speciale Bitter powstał na bazie oryginalnego przepisu z 1872 r. ze składników w 100 proc. naturalnych. Do jego produkcji zastosowano ponad 20 rodzajów ziół i korzeni.

PIEKIELNIE OSTRE PAPRYCZKI CHILI W OFERCIE MAKRO

W Makro Polska znaleźć można szeroki wybór świeżych papryczek chili o różnych poziomach pikantności - od jalapeño, przez cayenne, habanero, Bird’s Eye (piri piri) i Naga Jolokia to nowości - Carolina Reaper i Trinidad Scorpion.

iVario Pro od Rational

iVario Pro to nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni. Ten system gotowania wyposażony jest w inteligentne funkcje i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne oraz zwykłe patelnie.

ŁOSOŚ JURAJSKI - NOWOŚĆ W SIECI MAKRO

Szukasz smacznej i zdrowej ryby bez antybiotyków, toksyn i GMO? Znajdziesz ją w MAKRO! W sieci hurtowni pojawił się wyjątkowy produkt - łosoś jurajski.

Nowa, niezwykle ostra odsłona sosu Sriracha od Fanex

Fanex, polski producent sosów dla branży HoReCa, w odpowiedzi na oczekiwania swoich klientów, wprowadził na rynek nową odsłonę egzotycznego sosu Sriracha. Obecna wersja bez wątpienia jest najostrzejszym sosem w ofercie Fanex. Produkt jest już dostępny w sprzedaży hurtowej.

GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ

Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej