x

GWIAZDORSKA OBSADA TWOJEGO MENU? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    27.02.2017

Homar to prawdziwy celebryta wśród owoców morza, a także wschodząca gwiazda oferty Chefs Culinar. Jest uznawany za jeden z najszlachetniejszych i najdelikatniejszych przysmaków świata.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Technologia utrwalania Ultra High Pressure oraz błyskawiczne mrożenie surowego mięsa sprawiają, że pozostaje ono soczyste, jędrne i łatwo oddziela się od pancerza, zachowując wszelkie właściwości świeżego produktu. Łowiony w szczycie sezonu skorupiak osiąga optymalne rozmiary, a także najlepsze walory smakowe. Dostępny przez cały rok w połówkach lub w całości już w 24 godziny od złożenia zamówienia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej