x

GWIAZDORSKA OBSADA TWOJEGO MENU? TAK, CHEF!

Kategoria: Produkty    27.02.2017

Homar to prawdziwy celebryta wśród owoców morza, a także wschodząca gwiazda oferty Chefs Culinar. Jest uznawany za jeden z najszlachetniejszych i najdelikatniejszych przysmaków świata.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Technologia utrwalania Ultra High Pressure oraz błyskawiczne mrożenie surowego mięsa sprawiają, że pozostaje ono soczyste, jędrne i łatwo oddziela się od pancerza, zachowując wszelkie właściwości świeżego produktu. Łowiony w szczycie sezonu skorupiak osiąga optymalne rozmiary, a także najlepsze walory smakowe. Dostępny przez cały rok w połówkach lub w całości już w 24 godziny od złożenia zamówienia.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej