Ser Manchego od Bidfood Farutex
Kategoria: Produkty

W swojej kuchni Hiszpanie celebrują wiele lokalnych tradycji. Jedną z nich jest ser Manchego, który trafił właśnie do oferty Bidfood Farutex.

Ten długo dojrzewający ser wytwarzany jest z mleka owcy tylko jednej rasy – Manchega. Jej hodowla podlega licznym regulacjom, zwierzęta żywią się ściśle określonymi roślinami, które występują głównie w tym regionie. W naszej ofercie znajdziecie ser curado, czyli 3-4 miesięczny. Do sera Manchego wystarczy dodać dojrzewającą szynkę jamón, kiełbasę chorizo czy fuet... i tak powstaje tapas idealne!

Farutex Sp. z o.o.
ul. Gorzowska 4, 65-127 Zielona Góra
www.farutex.pl

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej