x

Ser Manchego od Bidfood Farutex

Kategoria: Produkty

W swojej kuchni Hiszpanie celebrują wiele lokalnych tradycji. Jedną z nich jest ser Manchego, który trafił właśnie do oferty Bidfood Farutex.

Ten długo dojrzewający ser wytwarzany jest z mleka owcy tylko jednej rasy – Manchega. Jej hodowla podlega licznym regulacjom, zwierzęta żywią się ściśle określonymi roślinami, które występują głównie w tym regionie. W naszej ofercie znajdziecie ser curado, czyli 3-4 miesięczny. Do sera Manchego wystarczy dodać dojrzewającą szynkę jamón, kiełbasę chorizo czy fuet... i tak powstaje tapas idealne!

Farutex Sp. z o.o.
ul. Gorzowska 4, 65-127 Zielona Góra
www.farutex.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej