x

NESPRESSO AGUILA 220

Kategoria: Produkty

Ekspres o zaawansowanej technologii i ponadczasowym wzornictwie, zaprojektowany by zaspokoić potrzeby dużych restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Prosty w użyciu: pozwala za jednym dotknięciem przycisku przygotować niezliczone przepisy kawowe, tak jakby przyrządził je barista. Aguila ma wbudowaną pojemną lodówkę na mleko i funkcję spieniania go także na zimno. Dodatkowy atut? Wybór kilkunastu mieszkanek jakościowych kaw Nespresso z ręcznie selekcjonowanych ziaren.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

PEPITKI B’CREATIVE - REWOLUCJA W ŚWIECIE WARZYW!

Celem firmy Bonduelle jest bycie światowym liderem w dziedzinie zdrowego stylu życia opartego na produktach pochodzenia roślinnego. Najnowsza innowacja Bonduelle Food Service to rewolucyjna linia produktów B’Creative.

SERY OD KOZY

Sery kozie można podawać do przystawek, sałatek, jako składniki gorących potraw czy jako desery. Najlepszej jakości sery wytwarzane są z mleka niepasteryzowanego, świeżo udojonego.

INNOWACYJNE PIEROGI W OFERCIE MARKI IGLOTEX PROFESSIONAL

Pieczołowicie dopracowane ciasto drożdżowe otaczające cztery warianty smakowitego nadzienia to innowacyjne pierogi Iglotex Professional przeznaczone do smażenia i pieczenia. Pierogi, które można szybko przygotować jako przekąskę, deser, dodatek do zupy lub danie samo w sobie.

Świeża cielęcina od Bidfood Farutex

Bidfood Farutex to ogólnopolski dostawca produktów żywnościowych do branży Horeca. W ofercie firmy znalazły się ostatnio m.in. górka cielęca bez kości i z długą kością, górna zrazowa czy polędwica. Choć ten rodzaj mięsa kojarzyć się może ze świątecznymi potrawami, sprawdzi się w każdym sezonie.

POLECANE DLA CATERINGU

Urządzenia Metro-Catering-System idealnie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie wymagane są szybkość, niezawodność, trwałość i bezawaryjność. Klient zyskuje nie tylko wysoką jakość produktów, ale także większą wydajność produkcyjną.

Fioletowe złoto zbiera się w sierpniu

Latem wszystkie drogi prowadzą do Kalifornii, gdzie cały świat zaopatruje się w suszone śliwki. Już niebawem ruszają żniwa!

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna strategia wyceny napojów

Odpowiednia wycena napojów to jedna z najważniejszych decyzji komercyjnych w sektorze HoReCa. Jeśli poziom cen jest właściwy, sprzedaż, a nią także zyski ze sprzedaży napojów wzrosną. W przypadku gdy ceny są zbyt niskie, tracimy zysk. Jeżeli natomiast ceny są zbyt wysokie, ryzykujemy utratę klienta.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej