x

NESPRESSO AGUILA 220

Kategoria: Produkty    25.02.2019

Ekspres o zaawansowanej technologii i ponadczasowym wzornictwie, zaprojektowany by zaspokoić potrzeby dużych restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Prosty w użyciu: pozwala za jednym dotknięciem przycisku przygotować niezliczone przepisy kawowe, tak jakby przyrządził je barista. Aguila ma wbudowaną pojemną lodówkę na mleko i funkcję spieniania go także na zimno. Dodatkowy atut? Wybór kilkunastu mieszkanek jakościowych kaw Nespresso z ręcznie selekcjonowanych ziaren.

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej