x

NESPRESSO AGUILA 220

Kategoria: Produkty    25.02.2019

Ekspres o zaawansowanej technologii i ponadczasowym wzornictwie, zaprojektowany by zaspokoić potrzeby dużych restauracji, kawiarni, cukierni i piekarni.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Prosty w użyciu: pozwala za jednym dotknięciem przycisku przygotować niezliczone przepisy kawowe, tak jakby przyrządził je barista. Aguila ma wbudowaną pojemną lodówkę na mleko i funkcję spieniania go także na zimno. Dodatkowy atut? Wybór kilkunastu mieszkanek jakościowych kaw Nespresso z ręcznie selekcjonowanych ziaren.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

FRYTURA DO ZADAŃ SPECJALNYCH!

Koneser Gold Frytura palmowa 100% firmy Bielmar to wysokiej jakości tłuszcz roślinny przeznaczony do wielokrotnego, głębokiego smażenia. Starannie dobrane składniki frytury gwarantują jej stabilność w trakcie użycia.

POLECANE DLA CATERINGU

Urządzenia Metro-Catering-System idealnie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie wymagane są szybkość, niezawodność, trwałość i bezawaryjność. Klient zyskuje nie tylko wysoką jakość produktów, ale także większą wydajność produkcyjną.

POWITAJ JESIEŃ Z MIONETTO PROSECCO

Smak Mionetto Prosecco przeniesie cię myślami do Treviso - krainy prosecco położonej w północno-wschodnich Włoszech. To właśnie tu, pod idealnie błękitnym włoskim niebem, uprawiany jest sławny szczep Glera, z którego powstaje Mionetto Prosecco.

BEZBŁĘDNA OFERTA ŚNIADANIOWA

Śniadanie to zdaniem dietetyków najważniejszy posiłek całego dnia. Organizm w trakcie snu działa w zwolnionym tempie, ale jednak działa. A to oznacza, że budzi się z deficytem energii, dlatego tak ważne jest zjedzenie śniadania, którego główna funkcja to dostarczenie organizmowi paliwa na rozruch.

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!

Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.

NOWY SYSTEM SERWETEK

Nowy system serwetek Tork Xpressnap Fit®

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej