

WSZYSTKO, CO POTRZEBNE DO KAWY I HERBATY!


Na polskim rynku pojawiła się nowa marka - Espresso Warehouse - należąca do Tchibo Coffee Service.
Zobacz także

DREWNO CZYNI WHISKY

Około 75% ostatecznego smaku whisky pochodzi z beczki. Ekstrakty drewna zazwyczaj nadają destylatom złoty kolor i słodkie nuty. Liczące się destylarnie trzymają się bardzo sztywnych zasad regulujących procesy dojrzewania "wody życia" w beczkach.

DZIKA KACZKA W JESIENNYM MENU? TAK, CHEF!

Mięso dzikich kaczek to podstawa kuchni staropolskiej. Do niedawna zapomniane, dziś nie bez przyczyny wraca do łask. Dziczyzna jest zdrowa, chuda i ma walory, których nie sposób porównać z właściwościami drobiu hodowlanego.

Apple & Blackberry - nowy smak napoju Fentimans

Połączenie słodkich i aromatycznych jabłek z orzeźwiającym smakiem cierpkich jeżyn - to nowy wariant napoju gazowanego Fentimans, który trafi na polski rynek. Stworzono go z myślą o konsumentach szukających sezonowych smaków i alternatywy do klasycznych napojów gazowanych.

MOWI Supreme

Restauratorzy mogą już odkrywać MOWI Supreme - unikalną odmianę łososia hodowanego z wielką troską w krystalicznie czystych wodach norweskich fiordów.

Cold Brew, czyli idealna kawa na lato!

Tego lata zapraszamy do Costa Coffee na kawę w delikatnej, ale mocno pobudzającej odsłonie. Cold Brew to idealny wybór dla spragnionych orzeźwienia. Ta zimna kawa serwowana jest w wersji klasycznej lub z aksamitną, mleczną pianką. A fanów owocowo-wakacyjnych smaków oczaruje wersja truskawkowa!

Me.Organic - idealnie zapakujesz w doskonałej jakości

Linia me.Organic to nowoczesne, ekologiczne opakowania dla cateringów z najwyższej półki.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

