GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ
Kategoria: Produkty

Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Unikalny słodko-gorzki smak Żołądkowej Gorzkiej znakomicie współgra z sokiem jabłkowym, cynamonem i goździkami. Całość kompozycji zwieńczy otarta skórka pomarańczy. Po podgrzaniu otrzymujemy aromatyczny napój, który idealnie nadaje się na chłodne dni. Daj się rozgrzać tym, co dobre – grzańcem na Żołądkowej Gorzkiej.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej