

GRZAŃCA GRZEJEMY NA ŻOŁĄDKOWEJ GORZKIEJ


Grzaniec na Żołądkowej Gorzkiej to innowacyjny, prosty sposób podania tego kultowego już trunku - doskonale sprawdzi się, gdy za oknem śnieg i plucha, a my nie marzymy o niczym innym, tylko o szklance czegoś rozgrzewającego i pysznego.
Zobacz także

ŚNIADANIOWA KLASYCZNA

Śniadaniowa Klasyczna to produkt, którego sekretem jest wyjątkowa, niezmienna od lat receptura bazująca na najwyższej jakości olejach roślinnych i mleku ukwaszonym.

MIĘSO PACHNĄCE ŁĄKĄ

Brytyjska jagnięcina jest dostępna u polskiego dystrybutora - w firmie Janex, w wybranych supermarketach oraz restauracjach w całej Polsce, a także w jednym ze sklepów online. To wyjątkowej jakości mięso coraz chętniej kupowane przez Polaków.

MULTI MIX BEZGLUTEN

Multi Mix Bezgluten to mieszanka do ogólnego zastosowania. Jej użycie sprawia, że przygotowanie bezglutenowych potraw staje się łatwe i przyjemne.

(NIE) SAMYM CHLEBEM... CZYLI O PIECZYWIE W RESTAURACJACH

Choć jest produktem podstawowym, ma niemal nieskończenie wiele odmian. Może być dodatkiem lub istotnym składnikiem wielu dań. Niestety, często restauratorzy o tym zapominają. Co zrobić, by urozmaicić pieczywo oferowane w restauracji?

ReFood - zbędna żywność źródłem energii

W gastronomii powstają odpady spożywcze i resztki żywności, które muszą być zagospodarowane w sposób higieniczny i niezawodny.

NOWA LINIA FRYTEK MCCAIN SURECRISP

Chrupiące frytki w dostawie? Tak, teraz to możliwe z nową linią frytek powlekanych - McCain SureCrisp.
Inne kategorie
Akademia Horeca


SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

