x

BAKEMASTER − NOWA MARKA NA RYNKU CUKIERNICTWA I PIEKARNICTWA

Kategoria: Produkty    25.02.2019

Z początkiem 2019 roku HENDI Polska wprowadza na rynek swoją nową markę − BAKEMASTER. Jest to asortyment dedykowany branży cukierniczej oraz piekarniczej.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Wśród asortymentu BAKEMASTER znajdą się: szafy mroźnicze i chłodnicze, witryny chłodnicze, stoły chłodnicze, zamrażarki, zmywarki, ekspresy do kawy, piece, miksery planetarne oraz bogaty asortyment używany w cukiernictwie i piekarnictwie.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

PUDEŁKO PEŁNE INSPIRACJI? TAK, CHEF!

Chefs Culinar prezentuje klientom tajemniczą nowość. Warzywno-owocowe pudełko Sous Fresh pobudzi kreatywność każdego szefa kuchni. W paczce niespodziance umieszczono całą gamę zdrowych, barwnych i niekonwencjonalnych składników.

POMIDORY PELATI (BEZ SKÓRKI) − FLAGOWY PRODUKT CIRIO

Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

Nowość dla dostaw do domu - frytki Crispy Coated

Superchrupiące frytki powlekane od Farm Frites - Chef’s Specials Crispy Coated są cięte z najlepszych ziemniaków i pokryte specjalną powłoczką bez glutenu zwiększającą chrupkość.

NOWOŚĆ! FRYTURA PÓŁPŁYNNA QUALITO PLUS W WIADRZE 20 L

ZT Kruszwica wprowadza nowy format opakowania dla Frytury półpłynnej Qualito Plus - funkcjonalne wiadro blaszane o pojemności 20 l. Ta uznana od lat frytura gwarantuje doskonałe efekty przy długotrwałym smażeniu produktów słodkich i wytrawnych.

Segafredo Organic - naturalny wybór w twojej kawiarni

W odpowiedzi na potrzeby gastronomów sięgających po branżowe trendy Segafredo Zanetti Poland wprowadziła do oferty certyfikowaną mieszankę Segafredo Organic.

T-REX - bezpieczne pakowanie

Maszyna pakująca T-Rex S190 została skonstruowana z myślą o zgrzewaniu ekologicznych opakowań z biodegradowalnych pulp i papierów powlekanych.

Inne kategorie

Akademia Horeca

SYSTEMY MOTYWACYJNE A WZROSTY SPRZEDAŻOWE W KATEGORII NAPOJÓW

W poprzednich artykułach omawiane były tematy istotne dla wzrostu sprzedaży i zysków kategorii napojów. Szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, dlaczego kwestią fundamentalną jest inwestowanie w szkolenia dla zespołu, jak dopasować napoje do potraw, jak wyceniać napoje, omawialiśmy nadchodzące trendy.
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej