POMIDORY PELATI (BEZ SKÓRKI) − FLAGOWY PRODUKT CIRIO
Kategoria: Produkty

Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Pakowane w ciągu 24 godzin od momentu ich zbioru, smakują zupełnie jak świeżo zerwane. Dostępne przez cały rok z niezmienną gwarancją najwyższej jakości: dojrzałe, obrane ze skórki i zanurzone w bogatym sosie. Pomidory pelati zostały docenione przez prestiżową organizację Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) i wpisane do rejestru zatwierdzonych i rekomendowanych przez AVPN produktów. Świetny wybór dla każdego szefa kuchni. Wydajność: +15%.

Autor tekstu: ( red. )
inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej