x

POMIDORY PELATI (BEZ SKÓRKI) − FLAGOWY PRODUKT CIRIO

Kategoria: Produkty

Do produkcji wykorzystywane są pomidory pochodzące z okolic Salento, czyli z terenów znanych z gleb bogatych w wodę i sole mineralne. Wyselekcjonowane pomidory są jednorodne pod względem wielkości, koloru i konsystencji.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Pakowane w ciągu 24 godzin od momentu ich zbioru, smakują zupełnie jak świeżo zerwane. Dostępne przez cały rok z niezmienną gwarancją najwyższej jakości: dojrzałe, obrane ze skórki i zanurzone w bogatym sosie. Pomidory pelati zostały docenione przez prestiżową organizację Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) i wpisane do rejestru zatwierdzonych i rekomendowanych przez AVPN produktów. Świetny wybór dla każdego szefa kuchni. Wydajność: +15%.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
więcej