PYSZNE.PL OGŁOSIŁO ZWYCIĘZCÓW BEST RESTAURANTS AWARDS
Kategoria: Wydarzenia - otwarte

Pizza Winchester w Krakowie zwyciężyła w konkursie organizowanym przez Pyszne.pl, pokonując ponad 614 nominowanych restauracji w całym kraju. Ich ocena była oparta na kilku czynnikach takich jak: jakość jedzenia, jakość dostawy i liczba recenzji w porównaniu do liczby zamówień.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Z tysięcy restauracji w Polsce tylko 615 zostało nominowanych do konkursu. Wyniki zostały sprawdzone pod kątem ewentualnych nieprawidłowości, a proces weryfikacji był skrupulatny.

Właściciele Pizza Winchester, Kamil Paleń i Sławomir Pietrzak, cieszą się z wygranej: „Jesteśmy szczęśliwi, że nasza kuchnia została doceniona przez klientów, co potwierdza wysiłek, jaki włożyliśmy my i nasi pracownicy w ulepszanie swoich usług. Ta nagroda mobilizuje nas do dalszej pracy i dodaje energii do działania”.

Poczynając od pierwszej edycji projektu Best Restaurant Awards w 2015 roku, Pyszne.pl co roku dopisuje nowe pozycje na listę polskich restauracji, które goście polubili najbardziej i ocenili najwyżej. W grudniu klienci Pyszne.pl ponownie zostali zaproszeni do wystawiania ocen i wspierania swoich ulubionych restauracji.

„Dobre recenzje są niezwykle ważne zarówno dla restauracji, jak i klientów” − mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl: „Restauracje osiągające wysokie oceny w obszarze jedzenia i dostawy są lepiej pozycjonowane, co stanowi dodatkową motywację do ciągłej poprawy jakości świadczonych usług. Dlatego też recenzje są integralną częścią Pyszne.pl pozwalającą zapewnić klientom jak najlepsze doświadczenia”.

Oprócz zwycięzcy ogólnopolskiego, Pyszne.pl wyłoniło również lokalnych wygranych w 39 miastach w Polsce. Większą część listy zapełniają pizzerie, co pokazuje, że narodowy romans z włoską kuchnią trwa w najlepsze. Nie jest to niespodzianką, ponieważ pizza pozostaje najczęściej zamawianym na Pyszne.pl w 2018 roku daniem, zaraz przed kurczakiem i hamburgerami. Pełna lista zwycięzców dostępna jest na stronie Pyszne.pl.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Kiedy Amerykanin spotkał Szkota

Na początku kwietnia tego roku, w Teatrze Kamienica w Warszawie, odbyło się niezwykłe spotkanie, w trakcie którego goście spotkania mieli okazję odbyć niezwykłą podróż po świecie amerykańskiej i szkockiej whisky.

Odkrywanie dziedzictwa gastronomicznego Europy Środkowej

Ruszył program, w ramach którego pięć miast z Europy Środkowej wybrało swoje lokalne produkty gastronomiczne oraz zaplanowało działania pilotażowe w celu ich promowania.

Trendy w turystyce kulinarnej pod lupą ekspertów

Kim jest współczesny turysta kulinarny? Jakie są jego potrzeby? Jak budować jego świadomość i wiedzę? Nad tymi zagadnieniami debatowali eksperci IV konferencji "Międzykulturowa turystyka kulinarna pokoleń", organizowanej przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula.

Wilanowski projekt kulinarny z Nagrodą Europa Nostra 2019!

"Miejsce przy królewskim stole", projekt Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie realizowany w Villi Intrata znalazł się wśród zwycięzców Nagród Dziedzictwa Europejskiego - Nagród Europa Nostra 2019. Jury doceniło warsztaty, pokazy i konferencje naukowe związane z rekonstrukcją staropolskich przepi

Sezon grillowy z TABASCO i Kikkoman

TABASCO® i Kikkoman zapraszają na oficjalne otwarcie sezonu grillowego. Do wspólnego grillowania można dołączyć w Czeladzi w trakcie finału VII mistrzostw Polski Saunmistrzów.

Wspólny stół obejmujący całą Polskę

4 czerwca obchodzić będziemy 30 rocznicę pierwszych wolnych wyborów po II wojnie światowej. Z tej okazji dziennikarka Katarzyna Bosacka stworzyła ogólnopolską akcję "Menu Wolności". Celem jest wspólne, radosne świętowanie daty, która przyniosła wolność w Polsce.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej