x

2. urodziny Akademii Inspiracji MAKRO

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    08.04.2019

Już jutro Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie będzie świętować 2. rocznicę działalności. Z tej okazji przygotowano warsztaty tematyczne z udziałem gościa specjalnego - Michela Morana.

2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
Minęły już dwa lata odkąd Akademia Inspiracji MAKRO zainaugurowała swoją działalność w nowej, odświeżonej odsłonie. Z tej okazji Akademia zaprasza wszystkich swoich klientów, partnerów i sympatyków na wspólne świętowanie. Rocznicowe warsztaty poprowadzą: Tomasz Habdas, Tomasz Noga, Anna Dębska i Sylwia Bochowicz-Kubiak. Zaproszeni przedstawiciele świata gastronomii podzielą się z uczestnikami swoim wieloletnim doświadczeniem i ekspercką wiedzą. Tematyka zajęć obejmuje szeroki zakres zagadnień: od zarządzania finansami w lokalu po szkolenia baristyczne, sommelierskie i barmańskie. Urodzinowe warsztaty i pokaz kulinarny przygotuje gość specjalny – Michel Moran.

Akademia Inspiracji MAKRO oferuje kompleksowe, merytoryczne i praktyczne warsztaty dla branży hotelarsko-gastronomicznej. Klienci rozwijają swoje umiejętności pod okiem doświadczonych ekspertów  w ramach dopasowanych do indywidualnych potrzeb szkoleń. Akademia nieustannie doskonali swoją ofertę, aby dostosować się do uwarunkowań rynku i jeszcze lepiej wspierać biznes klientów.

Termin: 9 kwietnia 2019 r.

Więcej informacji: www.facebook.com/AkademiaInspiracjiMAKRO

Zapisy na warsztaty oraz terminarz szkoleń dostępne są na stronie internetowej: www.akademia-inspiracji-makro.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

JUŻ WKRÓTCE TARGI POLAGRA/INVEST HOTEL

W dniach 25-28 września br. w Poznaniu odbędzie się kolejna edycja Międzynarodowych Targów Gastronomii i Wyposażenia Hoteli - Polagra Gastro i Invest Hotel. To kompleksowe spojrzenie na rynek, solidna dawka fachowej wiedzy oraz wiele inspiracji.

Branża gastronomiczna zbiera podpisy pod listem otwartym do rządu w związku z koronawirusem

W liście zawarty jest apel o zwolnienie branży gastronomicznej z niektórych podatków w związku z przewidywanymi stratami spowodowanymi szerzeniem się epidemii.

Walczyk szefem jury Kulinarnego Pucharu Polski

19. finał Kulinarnego Pucharu Polski, jednego z najbardziej prestiżowych konkursów w branży gastronomicznej, zaplanowano na 1-2 października 2019 r. Rywalizację kucharzy będzie obserwować i oceniać jury pod przewodnictwem Jarosława Walczyka.

RUSZA GAULT & MILLAU TOUR 2017

150 doskonałych szefów kuchni z każdego regionu i 5 regionalnych nagród - przed nami kolejna edycja Gault & Millau Tour. Coroczny cykl spotkań dla regionalnych szefów kuchni rozpocznie się 12 czerwca 2017 r. w Warszawie.

FINLANDIA® Vodka na festiwalu Wódki i zakąski w Warszawie

Za nami druga edycja Festiwalu Wódki i Zakąski. Przez dwa dni, pod dachem Reduty Banku Polskiego w Warszawie, spotykali się eksperci i pasjonaci gorzelnictwa, miłośnicy sztuki barmańskiej oraz kulinariów.

FOOD INTERACTIVE DAYS

Na początku lutego w gdańskim AmberExpo odbyło się zupełnie nowe wydarzenie skierowane do branży HoReCa - Food Interactive Days. Dwudniowy cykl warsztatów z ekspertami i profesjonalistami z branży miał na celu przybliżenie sposobów budowania strategii ukierunkowanej na sukces.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej