2. urodziny Akademii Inspiracji MAKRO
Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Już jutro Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie będzie świętować 2. rocznicę działalności. Z tej okazji przygotowano warsztaty tematyczne z udziałem gościa specjalnego - Michela Morana.

2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
Minęły już dwa lata odkąd Akademia Inspiracji MAKRO zainaugurowała swoją działalność w nowej, odświeżonej odsłonie. Z tej okazji Akademia zaprasza wszystkich swoich klientów, partnerów i sympatyków na wspólne świętowanie. Rocznicowe warsztaty poprowadzą: Tomasz Habdas, Tomasz Noga, Anna Dębska i Sylwia Bochowicz-Kubiak. Zaproszeni przedstawiciele świata gastronomii podzielą się z uczestnikami swoim wieloletnim doświadczeniem i ekspercką wiedzą. Tematyka zajęć obejmuje szeroki zakres zagadnień: od zarządzania finansami w lokalu po szkolenia baristyczne, sommelierskie i barmańskie. Urodzinowe warsztaty i pokaz kulinarny przygotuje gość specjalny – Michel Moran.

Akademia Inspiracji MAKRO oferuje kompleksowe, merytoryczne i praktyczne warsztaty dla branży hotelarsko-gastronomicznej. Klienci rozwijają swoje umiejętności pod okiem doświadczonych ekspertów  w ramach dopasowanych do indywidualnych potrzeb szkoleń. Akademia nieustannie doskonali swoją ofertę, aby dostosować się do uwarunkowań rynku i jeszcze lepiej wspierać biznes klientów.

Termin: 9 kwietnia 2019 r.

Więcej informacji: www.facebook.com/AkademiaInspiracjiMAKRO

Zapisy na warsztaty oraz terminarz szkoleń dostępne są na stronie internetowej: www.akademia-inspiracji-makro.pl

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
4 Polaków w półfinałach S.Pellegrino Young Chef 2020

Za nami pierwszy etap międzynarodowego konkursu S.Pellegrino Young Chef 2020. Spośród 2400 kandydatów wyłoniono 135 półfinalistów - w tej grupie znalazło się aż 4 Polaków.

Finał I edycji Poland Sushi Cup 2019

W sobotę, 15 czerwca w Centrum Techniki Kulinarnej Dora Metal w Warszawie odbył się finał Poland Sushi Cup 2019. Jego zwycięzca będzie reprezentował Polskę na World Sushi Cup w dniach 21-23 sierpnia 2019 w Tokio.

Ośmiu szefów kuchni w preeliminacjach Bocuse d’Or Poland 2019

Udział w prestiżowym konkursie kulinarnym Bocuse d’Or jest marzeniem większości młodych kucharzy. Żeby je spełnić trzeba mieć wyobraźnię, motywację i determinację. Czy kandydaci startujący w Bocuse d’Or Poland 2019 posiadają te cechy? O tym przekonamy się niebawem!

Mikser Kulinarny w Olsztynie

W zorganizowanym przez MAKRO Polska Mikserze Kulinarnym w Olsztynie wzięło udział aż 150 młodych adeptów sztuki kulinarnej. Pokaz poprowadzili Cezary Powała i Michał Grzywacz, szefowie kuchni pokazowej MAKRO, z pomocą Junior Ambasadora programu - Pawła Kosiorka.

Ruszyły zgłoszenia do Bocuse d’Or Poland 2019

24 czerwca 2019 roku w w Akademii Kurta Schellera w Jawczycach odbędą się preeliminacje do Bocuse d’Or Poland 2019. Zgłoszenia można nadsyłać do 3 czerwca.

World Class Poland ogłosił 12 finalistów konkursu

Do piątego finału konkursu zakwalifikowało się 12 barmanów z Gdańska, Sopotu, Warszawy, Łodzi, Krakowa i Wrocławia. World Class Poland to zarazem rywalizacja barów i emocjonująca bitwa miast.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej