2. urodziny Akademii Inspiracji MAKRO
Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Już jutro Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie będzie świętować 2. rocznicę działalności. Z tej okazji przygotowano warsztaty tematyczne z udziałem gościa specjalnego - Michela Morana.

2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
2. urodziny Akademii Inspieracji MAKRO - plakat. Foto: materiały prasowe.
Minęły już dwa lata odkąd Akademia Inspiracji MAKRO zainaugurowała swoją działalność w nowej, odświeżonej odsłonie. Z tej okazji Akademia zaprasza wszystkich swoich klientów, partnerów i sympatyków na wspólne świętowanie. Rocznicowe warsztaty poprowadzą: Tomasz Habdas, Tomasz Noga, Anna Dębska i Sylwia Bochowicz-Kubiak. Zaproszeni przedstawiciele świata gastronomii podzielą się z uczestnikami swoim wieloletnim doświadczeniem i ekspercką wiedzą. Tematyka zajęć obejmuje szeroki zakres zagadnień: od zarządzania finansami w lokalu po szkolenia baristyczne, sommelierskie i barmańskie. Urodzinowe warsztaty i pokaz kulinarny przygotuje gość specjalny – Michel Moran.

Akademia Inspiracji MAKRO oferuje kompleksowe, merytoryczne i praktyczne warsztaty dla branży hotelarsko-gastronomicznej. Klienci rozwijają swoje umiejętności pod okiem doświadczonych ekspertów  w ramach dopasowanych do indywidualnych potrzeb szkoleń. Akademia nieustannie doskonali swoją ofertę, aby dostosować się do uwarunkowań rynku i jeszcze lepiej wspierać biznes klientów.

Termin: 9 kwietnia 2019 r.

Więcej informacji: www.facebook.com/AkademiaInspiracjiMAKRO

Zapisy na warsztaty oraz terminarz szkoleń dostępne są na stronie internetowej: www.akademia-inspiracji-makro.pl

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Znamy pierwszych jurorów Kulinarnego Pucharu Polski 2019

Organizatorzy Kulinarnego Pucharu Polski już od kilku miesięcy pracują na składem sędziowskim, mimo że tegoroczna edycja konkursu odbędzie się dopiero na początku października.

Polscy jurorzy w konkursie S.Pellegrino Young Chef

W gronie jurorów prestiżowego konkursu S.Pellegrino Young Chef znaleźli się Iwona Niemczewska i Marcin Popielarz. Do udziału w międzynarodowej rywalizacji młodych kucharzy można się zgłaszać do 30 kwietnia.

Czwarta edycja targów Mazury HoReCa - za nami

Prestiżowe konkursy kulinarne, pokazy znanych szefów kuchni, specjalistyczne szkolenia, klienci z całej Polski i najlepsi dostawcy - tak można scharakteryzować IV edycję targów Mazury HoReCa, które odbyły się 9 i 10 kwietnia w Ostródzie.

Zarabiaj na kawie z Segafredo Zanetti Poland

Kawa to obowiązkowa pozycja w menu właściwie każdego lokalu gastronomicznego. Nie jest też tajemnicą, że na kawie można dobrze zarabiać. Trzeba jedynie wiedzieć jak.

Znamy półfinalistów World Class Poland 2019

Po raz piąty ruszyła polska edycja prestiżowego konkursu barmańskiego World Class. O tytuł mistrza rodzimej sceny koktajlowej powalczy 30 najlepszych barmanów z dziewięciu miast.

Smaki Podhala - Historyczny Stół Kulinarny MAKRO

2 kwietnia odbyło się w Zakopanem pierwsze wydarzenie z organizowanego przez MAKRO Polska cyklu Historyczny Stół Kulinarny. Tematem inauguracyjnego spotkania była kuchnia podhalańska. W wydarzeniu wzięło udział 85 przedstawicieli lokalnej gastronomii.

inne kategorie
akademia horeca
Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem? Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej