

Apple & Blackberry - nowy smak napoju Fentimans


Połączenie słodkich i aromatycznych jabłek z orzeźwiającym smakiem cierpkich jeżyn - to nowy wariant napoju gazowanego Fentimans, który trafi na polski rynek. Stworzono go z myślą o konsumentach szukających sezonowych smaków i alternatywy do klasycznych napojów gazowanych.
Najnowszy wariant smakowy dołącza do bogatego portfolio produktów Fentimans, zwiększając liczbę smaków dostępnych w poręcznej pojemności 275 ml do dwunastu. Brytyjski producent Fentimans posiada w swojej ofercie napoje w pojemnościach od125 ml do 750 ml, przeznaczone zarówno dla rynku HoReCa jak i dla sklepów.
– Marka stworzyła kolejny wyjątkowy i aromatyczny smak, który znakomicie sprawdzi się w nadchodzących ciepłych miesiącach. Jestem przekonany, że zyska uznanie naszych klientów i dołączy do pozostałych bestsellerów, takich jak Lemoniada Różana czy Piwo Imbirowe – mówi Aleksander Gryger, dyrektor sprzedaży The Merchant Company, oficjalnego i wyłącznego importera oraz dystrybutora napojów Fentimans w Polsce.
W Polsce napoje Fentimans są dostępne od 2013 roku i można je obecnie kupić w ponad 400 lokalach gastronomicznych, hotelach i sklepach na terenie całego kraju. Marka słynie z wykorzystania tradycyjnej metody warzenia swoich napojów przy pomocy ziół, imbiru oraz drożdży browarniczych, które zapewniają jej produktom głęboki i wyjątkowy smak.
Zobacz także

Lkebab - bułka pszenna do kebaba

Wysokiej jakości pyszne pieczywo wypieczone z naturalnym zakwasem pszennym, w niespotykanym na rynku trójkątnym kształcie.

SERY OD KOZY

Sery kozie można podawać do przystawek, sałatek, jako składniki gorących potraw czy jako desery. Najlepszej jakości sery wytwarzane są z mleka niepasteryzowanego, świeżo udojonego.

iVario Pro od Rational. Nowa klasa wydajności dla profesjonalnej kuchni

iVario Pro ustanawia nowe standardy w profesjonalnej kuchni. System gotowania, który zachwyca inteligentnymi funkcjami i zużywa o 40% mniej energii niż tradycyjne patelnie uchylne i zwykłe patelnie.

SMOKI - FILTRACJA SADZY I TŁUSZCZU

Urządzenia eliminują do 95 proc. cząsteczek sadzy z dymu oraz znacząco obniżają jego temperaturę, zwiększając bezpieczeństwo pożarowe budynków.

Cheddary od Hochland Professional dla profesjonalistów

Hochland Cheddar to nowa linia produktów w ofercie Hochland Professional dla gastronomii oraz klientów B2B.

100% Somersby, 0% alkoholu

Somersby Pear 0,0% trafiło na rynek z końcem kwietnia.
Inne kategorie
Akademia Horeca


Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji

