x

BOCZNIAKI MINI I GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

Kategoria: Produkty    29.05.2017

To dwa zupełnie nowe na rynku produkty marki Bonduelle Food Service. Unikatowe, jeżeli chodzi o ofertę gastronomiczną w Polsce, gdyż do tej pory boczniaki i groszek cukrowy młody dostępne były tylko w wersji świeżej.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Boczniaki Mini, zbierane i zamrażane jako młode grzyby, charakteryzują się bardzo intensywnym smakiem i zapachem i pod tym względem przewyższają produkt świeży. Groszek cukrowy młody Snow Peas, znany również pod nazwą Pois Mange Tout, ma piękny zielony kolor, jest bardzo delikatny i słodki, świetnie sprawdza się w każdej kuchni. Oba produkty są głęboko mrożone, dostępne w opakowaniu 1 kg w bardzo atrakcyjnej cenie.

Bonduelle Polska SA, ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
tel.: 22 549 41 50
www.bonduelle-foodservice.pl

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej