x

NOWOŚĆ OD FARM FRITES

Kategoria: Produkty

Chrupiące łódeczki ziemniaczane ze skórką to oryginalny pomysł na dodatek do dania i przekąskę.

Foto: materiały prasowe
Foto: materiały prasowe
Dzięki ciekawemu kształtowi i chrupiącej skórce wzbogacą każde menu i podkręcą apetyty konsumentów. Łódeczki z pyszną chrupiącą skórką są pocięte z wyselekcjonowanych, najlepszych ziemniaków, wyjątkowo chrupiące, o pysznym ziemniaczanym smaku. Doskonałe jako przekąska z pysznymi sosami czy dodatek do modnego burgera.

Farm Frites International B.V. ul. Staromiejska 17E, 84-300 Lębork
tel.: 059 86 37 500
e-mail: sprzedaz@farm-frites.pl

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

NOWOŚĆ - ERLENBACHER CASUAL CAKES

Czy wkrótce torty w "starym stylu" odejdą do lamusa? To pytanie pojawia się, gdy bierzemy pod uwagę nawyki żywieniowe młodego pokolenia - milenialsów. Odpowiedź brzmi: oczywiście, że nie. Jedyne, czego potrzeba, to odświeżenie i unowocześnienie oferty.

OSMOZA BWT BESTAQUA - WIELKIE MOŻLIWOŚCI W MAŁEJ OBUDOWIE

Odwrócona osmoza jest procesem membranowym, który pozwala przefiltrować i oddzielić z wody niepożądane składniki, takie jak wapń, sód czy metale ciężkie, jednocześnie przepuszczając tylko czyste molekuły wody.

WŁOSKIE WĘDLINY OD BIDFOOD FARUTEX

Spróbuj tych nasyconych historią i smakiem wędlin! Pełna oferta produktów dostępna w stacjonarnych działach obsługi klienta oraz u przedstawicieli handlowych.

TRES AMIGOS - NOWA MARKA PRODUKTÓW OD FIRMY FANEX

Tres Amigos to linia naturalnych dodatków gastronomicznych. Nowe wyroby skierowane są do szeroko pojętego rynku HoReCa i dostępne są jedynie w sprzedaży hurtowej. Obecnie w skład marki wchodzi ponad 20 produktów, ale ich oferta będzie sukcesywnie powiększana.

NEGRONI RUBINO OD MARTINI

Martini Riserva Speciale Bitter powstał na bazie oryginalnego przepisu z 1872 r. ze składników w 100 proc. naturalnych. Do jego produkcji zastosowano ponad 20 rodzajów ziół i korzeni.

PUDEŁKO PEŁNE INSPIRACJI? TAK, CHEF!

Chefs Culinar prezentuje klientom tajemniczą nowość. Warzywno-owocowe pudełko Sous Fresh pobudzi kreatywność każdego szefa kuchni. W paczce niespodziance umieszczono całą gamę zdrowych, barwnych i niekonwencjonalnych składników.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak budować kartę napojów w restauracji typu fine dining?

Fine dining, jak sama nazwa wskazuje, polega na dostarczeniu gościom restauracji doświadczenia gastronomicznego na bardzo wysokim poziomie.
więcej

Video

Koreański czarny czosnek - nowy trend wśród kucharzy
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
więcej