x

Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo Zanetti

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    19.03.2019

Dzięki bezpłatnym warsztatom organizowanym przez Segafredo Zanetti dowiesz się, jak zwiększyć obrót lokalu, budować przewagę konkurencyjną i rozwijać swój biznes.

Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo. Foto: materiały prasowe.
Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo. Foto: materiały prasowe.
Segafredo Zanetti Poland zaprasza do swojego showroomu na bezpłatne warsztaty, wykłady omawiające studia przypadków oraz networking, w trakcie których specjaliści oraz najlepsi bariści Segafredo przedstawią praktyczne wskazówki, jak rozwijać biznes gastronomiczny w oparciu o kawę. 

Kiedy?

– 25 marca 2019 r. – warsztaty 
– 26-29 marca 2019 r. – dni otwarte (w godzinach 9-16)

Gdzie?

Showroom Segafredo Zanetti Poland, al. Jerozolimskie 181B (wejcie B1), Warszawa

Tematy:

– Jakość ma znaczenie, czyli co wpływa na prestiż lokalu.
– Sprzedawaj więcej, zarabiaj więcej!, czyli jak oferta sezonowa zwiększa obroty finansowe.
– Jak być atrakcyjnym dla pokolenia XYZ? Cold Brew – bądź trendy i odróżnij się od konkurencji. 
– Jak personalizacja menu wpływa na podnoszenie sprzedaży?
– Jak szkolić personel, aby sprzedawał lepiej?

Zgłoszenia uczestnictwa: www.zarabiajnakawie.pl

W trakcie dni otwartych Segafredo, goście będą mogli wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami – codzienne do wygrania iPad, szkolenia baristyczne i pakiet produktów Segafredo.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

CAŁY ŚWIAT HORECA W JEDNYM MIEJSCU

W dniach 5-7 kwietnia w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie równolegle odbędą się Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel.

WIĘCEJ NIŻ KONKURS

Spośród 10 tys. kandydatów do finału docierają najlepsi barmani z 55 krajów, by na oczach 2 milionów widzów zmierzyć się w 6 morderczych wyzwaniach. Cel? Miejsce w Hall of Fame World Class - najtrudniejszego konkursu barmańskiego globu. Kolejna szansa w przyszłym roku w Berlinie.

Nagroda dla najlepszej szefowej kuchni

Clare Smyth, szefowa kuchni i właścicielka restauracji Core by Clare Smyth w Londynie, otrzymała tytuł elit® Vodka World’s Best Female Chef Award 2018 by The World's 50 Best Restaurants.

NAJWIĘKSZE WYDARZENIE KULINARNE JUŻ W KWIETNIU W WARSZAWIE

11-13 kwietnia w ramach wydarzenia Lexus Hybrid Cuisine Warszawę odwiedzi siedmiu znakomitych szefów z czterech stron świata. W trakcie trzydniowego wydarzenia nie zabraknie degustacji polskich produktów czy odwiedzin najciekawszych adresów restauracyjnych.

Kulinarnego Pucharu Polski w tym roku nie będzie

Najważniejszy konkurs w polskiej gastronomii został przełożony - na informację o tym, kto po raz 20. otrzyma tytuł "Najlepszego z najlepszych" będziemy musieli poczekać do 20121 roku. Trwają prace nad alternatywnym wydarzeniem dla sektora HoReCa.

Ameryka od kuchni

To nazwa nowego projektu promującego produkty spożywcze z USA. Jego prezentacja nastąpi 9 października br. na trzecim Kongresie Szefów Kuchni w warszawskim centrum Expo XXI.

Inne kategorie

Akademia Horeca

Jak łączyć napoje i alkohole z jedzeniem?

Jako restaurator pewnie wiele razy myślałeś o zasadach łączenia potraw i napojów. Jak sprawić, aby odpowiednia selekcja napojów pasowała do menu? Co zrobić, by obsługa umiała zarekomendować odpowiedni napój 
do serwowanego posiłku?
więcej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej