Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo Zanetti
Kategoria: Wydarzenia - branżowe

Dzięki bezpłatnym warsztatom organizowanym przez Segafredo Zanetti dowiesz się, jak zwiększyć obrót lokalu, budować przewagę konkurencyjną i rozwijać swój biznes.

Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo. Foto: materiały prasowe.
Zarabiaj na kawie! - warsztaty Segafredo. Foto: materiały prasowe.
Segafredo Zanetti Poland zaprasza do swojego showroomu na bezpłatne warsztaty, wykłady omawiające studia przypadków oraz networking, w trakcie których specjaliści oraz najlepsi bariści Segafredo przedstawią praktyczne wskazówki, jak rozwijać biznes gastronomiczny w oparciu o kawę. 

Kiedy?

– 25 marca 2019 r. – warsztaty 
– 26-29 marca 2019 r. – dni otwarte (w godzinach 9-16)

Gdzie?

Showroom Segafredo Zanetti Poland, al. Jerozolimskie 181B (wejcie B1), Warszawa

Tematy:

– Jakość ma znaczenie, czyli co wpływa na prestiż lokalu.
– Sprzedawaj więcej, zarabiaj więcej!, czyli jak oferta sezonowa zwiększa obroty finansowe.
– Jak być atrakcyjnym dla pokolenia XYZ? Cold Brew – bądź trendy i odróżnij się od konkurencji. 
– Jak personalizacja menu wpływa na podnoszenie sprzedaży?
– Jak szkolić personel, aby sprzedawał lepiej?

Zgłoszenia uczestnictwa: www.zarabiajnakawie.pl

W trakcie dni otwartych Segafredo, goście będą mogli wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami – codzienne do wygrania iPad, szkolenia baristyczne i pakiet produktów Segafredo.

Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także
Warsztaty Flavor Your World z sosami TABASCO®

Warsztaty dla młodych adeptów sztuki kulinarnej oraz dla dorosłych porowadzi w Zgierzu i w Warszawie Gary Evans, International Corporate Chef TABASCO®.

Jesienna Polagra w Poznaniu

Na przełomie września i października czeka nas kolejna edycja Międzynarodowych Targów Gastronomii i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO/ INVEST HOTEL, Międzynarodowych Targów Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD oraz Kulinarnego Pucharu Polski.

Ostatnia nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski

10.08 w Ustroniu odbyły się XIV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny. Konkurs zwyciężył Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro z Grand Hotel Boutique w Rzeszowie, a ponieważ zespół ten jest już w finale tegorocznej edycji KPP, nominacja została przyznana Marcie Podgórskiej z Hotelu Notera w Chojnicach.

MAKRO Polska na jubileuszowych X Europejskich Targach Produktów Regionalnych

Sieć hurtowni MAKRO Polska została partnerem dziesiątej edycji Europejskich Targów Produktów Regionalnych organizowanych przez Tatrzańską Agencję Rozwoju, Promocji i Kultury.

Pierwsza edycja Race to Racer Caffè Vergnano

Miesiące przygotowań uczestników, cztery odsłony eliminacji w największych miastach Polski i wyjątkowe nagrody. 10 sierpnia ruszają pierwsze eliminacje do ogólnopolskiego konkursu baristycznego Race to Racer Caffè Vergnano.

Kulinarny Puchar Polski 2019 - składniki obowiązkowe

Już tylko kilka tygodni dzieli nas od 19. edycji Kulinarnego Pucharu Polski. Na początku lipca organizatorzy konkursu ogłosili składniki obowiązkowe, z którymi będą musieli zmierzyć się zawodnicy konkursu.

inne kategorie
akademia horeca
Skuteczna ekspozycja i zatowarowanie restauracji Dbanie o odpowiedni kontakt wizualny, zagwarantowanie priorytetu produktom najważniejszym z punktu widzenia klienta, dyskretne oznakowanie jakości oferty to droga, która doprowadzi do zwiększenia sprzedaży i zysków.
więcej
Video
Food Service Summit 2019 - relacja II
Food Service Summit 2019 - relacja
Food Service Summit 2019 - Nabo, Talerzyki
Food Service Summit - Cool Cat
Food Service Summit 2019 - Ale Wino
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Tadeusz Müller
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Marta Glinka & Joanna Mróz
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Natalia Drobnik & Dawid Kaźmierczak
Zapowiedź Food Service Summit 2019 - Agnieszka Kręglicka
Food Service Summit 2018 - relacja
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 6
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 5
więcej