x

Zarabiaj na kawie! - warsztaty i dni otwarte Segafredo

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    19.03.2019

Dzięki bezpłatnym warsztatom organizowanym przez Segafredo Zanetti dowiesz się, jak zwiększyć obrót lokalu, budować przewagę konkurencyjną i rozwijać swój biznes.

Segafredo Zanetti Poland zaprasza do swojego showroomu na bezpłatne warsztaty, wykłady omawiające studia przypadków oraz networking, w trakcie których specjaliści oraz najlepsi bariści Segafredo przedstawią praktyczne wskazówki, jak rozwijać biznes gastronomiczny w oparciu o kawę. 

Kiedy?

– 25 marca 2019 r. – warsztaty 
– 26-29 marca 2019 r. – dni otwarte (w godzinach 9-16)

Gdzie?

Showroom Segafredo Zanetti Poland, al. Jerozolimskie 181B (wejcie B1), Warszawa

Tematy:

– Jakość ma znaczenie, czyli co wpływa na prestiż lokalu.
– Sprzedawaj więcej, zarabiaj więcej!, czyli jak oferta sezonowa zwiększa obroty finansowe.
– Jak być atrakcyjnym dla pokolenia XYZ? Cold Brew – bądź trendy i odróżnij się od konkurencji. 
– Jak personalizacja menu wpływa na podnoszenie sprzedaży?
– Jak szkolić personel, aby sprzedawał lepiej?

Zgłoszenia uczestnictwa: www.zarabiajnakawie.pl

W trakcie dni otwartych Segafredo, goście będą mogli wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami – codzienne do wygrania iPad, szkolenia baristyczne i pakiet produktów Segafredo.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Whisky Live Warsaw 2022

Festiwal Whisky Live Warsaw powraca! 28 i 29 października na gości imprezy czekać będą wyjątkowe sesje degustacyjne masterclass oraz rekordowa liczba wystawców.

Next Day Studio 2022

Magazyny "Food Service", "Media Marketing Polska" oraz "Handel" łączą siły w kolejnej edycji projektu Next Day Studio. Od 2 listopada, w każdą listopadową środę będziemy poruszać tematy ważne z punktu widzenia pracowników i właścicieli gastronomii.

III Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie

Trzecia edycja Mistrzostw Polski w Dziczyźnie - Memoriału Mariana Tarnawskiego odbędzie się 17 listopada w centrum EXPO Kraków jako wydarzenie towarzyszące targom Horeca oraz Gastrofood.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów wraz z wydarzeniami towarzyszącymi to największe w Polsce spotkanie edukacyjne dla gastronomii. W tegorocznym programie przewidziano 24 wystąpienia z udziałem 42 ekspertów.

Restaurant Week - #FoodLooksGood!

Restaurant Week powraca pod hasłem #FoodLooksGood! Ma ono zachęcać gości restauracji do robienia zdjęć dań i dzielenia się nimi w social mediach. Od 12 października do 13 listopada trzy pięknie podane potrawy i koktajl dostępne będą w cenie 69 zł w ponad 400 lokalach.

World Chocolate Masters 2022

Konkurs World Chocolate Masters sprawdzi umiejętności najlepszych cukierników z całego świata. Odbędzie się 29-31 października w ramach targów Salon du Chocolat w Paryżu. Znamy już skład jury.

Inne kategorie

Podcasty

Moda na wina nowofalowe w restauracjach. Rozmowa z Piotrem Pietrasem [PODCAST]

Czym się charakteryzują wina naturalne, organiczne, biodynamiczne, wegańskie? Kto je konsumuje i jakie możliwości stwarzają te kategorie w biznesie restauracyjnym? Czy warto podążać za tym trendem? Rozmawiamy o tym z Piotrem Pietrasem, Master Sommelierem, Wicemistrzem Europy Sommelierów.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej